8 kwaliteiten te zoeken in een douchegordijn liner

Bioguard of schimmel en meeldauw Resistant

Ecopreme Vinyl

Double-versterkte Gaten voor Douche Rings

billow Proof

Lengte en breedte

Kleur

structuur

Transparantie

Het maakt niet uit wat voor soort douchegordijn liner die u gebruikt, hier zijn 8 kwaliteiten te overwegen voor het kiezen van de perfecte liner voor uw badkamer.

De meeste liners vandaag geproduceerd worden automatisch behandeld met een bioguard hen schimmel en meeldauw resistent te maken. Kijk naar deze informatie op de verpakking wrapper. Het zal zeggen: “schimmel en meeldauw resistente,” “behandeld met Bioguard”, of beide.

Ecopreme is een niet-toxisch vinyl gemaakt van EVA vinyl. Steeds meer retailers dragen dit soort vinyl gordijn. Kijk of om vragen of PEVA, polyethyleen vinylacetaat. Studies in 2008 bleek dat de giftige gassen die vrijkomen uit niet-PEVA of EVA vinyl gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.

Liners komen in verschillende gewichten. Minder dure douchegordijn liners kan scheuren in de ring gat. Controleer de gaten om ervoor te zorgen dat ze zijn stevig genoeg voor herhaald gebruik.

Veel vinyl liners komen met magneten of gewichten genaaid in de bodem van het gordijn om hen van golvende en klampt zich vast aan je lichaam als je het douchen te houden.

Douche liners zijn er in verschillende lengtes en breedtes op douchecabines, baden, en circulaire tubs passen. U kunt kopen 2 gordijnen als je moet, maar het meten van uw douche verticaal en horizontaal om ervoor te zorgen dat je de juiste fit te krijgen.

Terwijl vinyl liners komen in een verscheidenheid van kleuren, niet alle van hen zal een exacte match voor uw decor zijn. Als je de juiste kleur niet kunt vinden, overweeg dan zwart, wit, of een transparant liner.

Niet alle liners zijn glad. Overweeg of u wilt textuur toe te voegen aan uw interieur. Sommige liners zijn gegraveerd met ontwerpen of geometrische vormen. Het is een persoonlijke keuze, maar je moet overwegen.

Liner transparantie kan belangrijk zijn als je wilt privacy.

U mag de term “hotel stijl gordijn,” zie als we kijken naar douchegordijn liners. Het betekent gewoon een douchegordijn voering die is duidelijk, eenvoudig en gewogen aan de onderkant. Ze zijn elegant genoeg om te worden gebruikt als liner.

Wat uw opvattingen over “groene” producten, als het gaat om het kiezen van een milieuvriendelijke liner, moet u uw gezondheid te beschouwen als goed. In 2008, studies in verband vinyl en plastic douchegordijnen tot ernstige gezondheidsproblemen. Dat ‘nieuwe vinyl douchegordijn “geur is afkomstig van het vrijkomen van ftalaten. Ftalaten zijn de chemische stoffen die fabrikanten gebruiken om plastic zacht en flexibel te maken. Terwijl dat is een geweldige kwaliteit voor een douchegordijn, het is niet zo goed voor je lever, het centrale zenuwstelsel, de ademhaling, en reproductieve systemen.

Er zijn alternatieven. Een nieuwe 100% chloorvrij vinyl genaamd “Ecopreme” is gemaakt zonder chloor uit EVA vinyl. Deze gordijnen zijn niet-toxisch, zacht en flexible.Look voor PEVA, wat staat voor “polyethyleenvinylacetaat.” PEVA is een ander vinyl product dat niet is gekoppeld aan gezondheidsproblemen. Het geen giftige stoffen.