voordelen van een granulaire insecticide

Korrel insecticiden zijn ontworpen om mieren, vlooien, krekels, en ander ongedierte te doden. Deze producten worden alleen buitenshuis gebruikt, en mag niet worden gebruikt in gebouwen. Insecticide granules bestaan ​​uit een vast deeltje dat geïmpregneerd met insecticide. Dursban, Diazinon en Oftanol bevatten organofosfaat materialen. Organofosfaat insecticiden doden insecten door het verstoren van hun hersenen en het zenuwstelsel. Nieuwere insecticiden zoals Talstar, Over’n Out en Delta Gard bevatten synthetische of door de mens veroorzaakte pyrethrine materialen. Deze nieuwere chemische producten zijn veiliger voor mensen, dieren en het milieu dan de oudere organofosfaat insecticiden.

Veel mensen zullen kopen korrelige insecticiden en gebruik ze om ter plaatse te behandelen individuele mier bedden of ander ongedierte. De beste resultaten worden verkregen door het verspreiden van de granules over het gehele gebied waar mieren naar voedsel. De meest effectieve manier om de korrels van toepassing op uw werf is een zaaimachine, gazon spreader of of hand-held shaker gebruiken. Nadat de korrels zijn uitgeschreven, verdeeld over de beoogde gebieden, moet water worden toegepast om de beste resultaten te verkrijgen.

Als de korrels niet worden besproeid, het insecticide zit alleen maar op de grond. Mieren en andere plaag die de deeltjes contact zal worden vergiftigd, maar mieren die lopen tussen deeltjes zal niet worden aangetast. Door het besproeien van de korrels na het aanbrengen wordt de insecticide vrij in de bodem voor maximaal effect.

Tenslotte insecticide korrels een aantal voordelen, ze worden verpakt en gereed voor gebruik zonder menging vereist. Omdat de deeltjes zijn groot, heb je minder kans om het inslikken, terwijl het verspreiden rond. Tenslotte granules een effectieve manier om ongedierte te elimineren omdat het gif druppels door het gebladerte op de grond onder de plaats waar de insecten.

Insecticide samenvatting en voordelen korrel