voeg een vleugje van de natuur: vertoning stekplanten in de schaduw dozen

Stap 1 – Zoek en gesneden planten voor uw Shadowbox

Stap 2 – Sluit de Planten met Doorzichtig acryl

Stap 3 – Cut Mat Board

Stap 4 – Secure Plant tot aquarelpapier

Stap 5 – Monteer je schaduw Box

Een schaduw doos is geen nieuw idee, maar de inhoud van de doos kan zijn. Brengen de natuur binnen kan een geweldige manier om eigenzinnigheid, uniciteit en groen toe te voegen aan een kamer. Je hoeft niet bijzonder “geslepen” of artsy te zijn om deze shadowbox te maken, hetzij. Koop de materialen op een ambachtelijke winkel. Montage duurt slechts een uur of zo.

Als u een tuin kunt u allerlei kleurrijke en interessante planten knipsels te nemen van te vinden. Kijk voor bladeren met ongebruikelijke kleurstoffen, of stengels, takjes en planten met interessante vormen. Curly wilg is een zeer ongebruikelijke plant, corkscrewing in interessante vormen met lange, smalle bladeren. Als u niet beschikt over een tuin hebt, ga dan voor een wandeling, het nemen van uw schaar met u en het knippen van planten langs uw wandeling. Onkruid en bloemen u koopt op een kinderdagverblijf of in uw lokale kruidenier zal ook werken.

Hang je planten ondersteboven aan een kleerhanger of een andere methode voor 2 of 3 dagen om hen in staat stellen om te drogen. Opknoping de planten op zijn kop zal hen helpen behouden hun kleur. Zodra de planten een kans om te drogen, spuiten ze licht, ze grondig coaten met de duidelijke acryl spuitbus hebben gehad. Toegestaan ​​om te drogen. Het kan nodig zijn om een ​​paar lagen spuiten.

Meet uw Plexiglas doos en de breedte en hoogte van de zijkanten van de doos. Aftrekken ¼-inch van het totaal van boven naar beneden en van de zijkant naar zijkant meting. Snijd de mat board op maat. Centreer de doos in het midden van de mat bord en snijd 45 graden spleten van elke hoek van de mat bord om de hoek van het vak. Score lijnen van de onderkant van elke snede naar de hoek van de volgende snede zodat de mat board plooien en past in de doos plexiglas.

Het gebruik van uw hete lijmpistool, zet de plant uit de achterkant van de bladeren en steel aan de aquarelpapier in een hoek op het papier. Als de plant is groter dan het papier, snijd hem naar beneden. U kunt ook één of meer blaadjes apart gelijmd rond het papier te gebruiken als je wilt. Gebruik puntjes van lijm. Je hoeft niet om de lengte van de plant te lijmen – net genoeg om het te monteren aan het papier. Scheur een strook aquarelpapier ongeveer ¾-inch breed en 3 inches lang. Schrijf de wetenschappelijke naam van de plant op deze strook met een kalligrafie pen. Bevestig de strook papier aan de grotere papier.

Zodra de plant, label en aquarelpapier zijn bevestigd aan de mat boord, steek de mat bestuur in het vak plexiglas en voeg het deksel. Bevestig een lijm op hanger aan de achterkant van de doos en hangen.