het toevoegen van een blauwe regen aan uw watertuin

U kunt uw watertuin te verbeteren door het toevoegen van water blauwe regen aan. Water blauweregen groeit makkelijk ondergedompeld onder water, transplantaties en is zeer eenvoudig te propageren. Water blauweregen kan gevonden worden op de meeste aquarium aanbod winkels en wordt nu steeds meer beschikbaar op outdoor tuin aanbod en vijver apparatuur centra. Deze winterharde plant is zeer gemakkelijk te verzorgen en toe te voegen aan uw watertuin zal dienen als een oxygenator bijdraagt ​​aan de biologische behoeften van de dieren die in het water tuin.

Ook bekend als Hygrophila difformis, ruellia triflora en ruellia difformis, water blauweregen features licht groene bladeren die de vorm van varens lijken. De bladeren groeien tegenover elkaar uit dunne takken en kan groeien tot tien centimeter lang. De bladeren op de verticale takken die het wateroppervlak verandering in vorm te komen en verder te groeien drijvend op het water oppervlak. Als je je water blauweregen cultiveren te drijven op de oppervlakte, het kan uiteindelijk bloem. De bladeren en takken zijn erg kwetsbaar. Takken wordt verticaal en horizontaal te schieten. De horizontale lopers wortel schieten in het grindbed en kan verticale takken langs de weg te schieten. De lopers zal uiteindelijk om te zetten naar boven zichzelf en worden verticale branches.

Water blauweregen groeit het snelst onder water in middelgrote lichtomstandigheden. Het zal ook goed te leven en langzaam groeien bij weinig licht. Deze winterharde plant zal een marge van PH niveaus, van vijf tot negen tolereren en watertemperaturen 20-28 graden Celsius. Houd in gedachten dat het water blauwe regen is een tropische plant.

Water blauwe regen verspreidt zich heel gemakkelijk. De uiteinden van de drijvende takken uiteindelijk breken in kleine stukjes. De kleine drijvende stukken die hun weg kunnen vinden naar grind zal gemakkelijk wortel schieten en worden nieuwe fabrieken.

Water blauwe regen kan ook worden gekweekt uit stek. Gewoon afgesneden een tak met ten minste zes bladeren op. Snijd de onderste twee blaadjes uit en vervolgens zet de cut einde aan een steen met een elastiekje. Dan begraaf de steen in grind. Uw snijden moet wortel snel binnen.

Gebruik een rubberen band en stel samen een groep van water blauweregen stengels. Beveilig het peloton om een ​​vijver mand of weefsel pot met een twist gelijkspel of een ander rubber band. Vul de mand of weefsel pot met grind die overeenkomt met de inrichting van uw tuin dan Dompel de mand en water blauweregen in een geschikte plek. Dit kan op elk moment van het jaar worden gedaan.

Als uw watertuin bevriest in de winter, kunt u het water blauwe regen winterklaar door simpelweg het trimmen het terug onder het ijs lijn. Dit moet het leven in de winter te houden.

Water blauwe regen is een zeer winterharde tropische plant die voor het eerst werd geïntroduceerd voor gebruik als sierplant aquariumplant maar is nu populair geworden voor gebruik in de buitenlucht watertuinen. De plant afkomstig uit India, Thailand en Maleisië. Het is zeer gemakkelijk te onderhouden en te cultiveren en draagt ​​essentiële voedingsstoffen voor het ecosysteem in de watertuin.