het aanbrengen van een stippel sheetrock textuur

Stap 1 – Mengen Uw Mud

Stap 2 – Het toepassen Uw Mud

U kunt een gewone saaie plafond te zetten in een die karakter en interesse heeft door simpelweg het toevoegen van sheetrock textuur. Met gereedschappen en materialen net zo gewoon als een borstel of spons, zelfs de minst ervaren doe-het-zelver kan een verscheidenheid van texturen toe te voegen aan zijn plafond. Volg de onderstaande eenvoudige stappen om dit project te voltooien.

Om een ​​stippel patroon op uw plafond te maken, moet u uw modder te mengen om de juiste consistentie. Voeg een kleine hoeveelheid water om uw gipsplaat modder (compound), een eetlepel per keer. Meng totdat modder is dun genoeg dat wanneer u een applicator aanraakt zoals een borstel, spons of roller, dan de applicator opnemen, zal stippels of kleine pieken of richels verlaten. Als bij uitgedund, je modder uw truweel of applicator loopt uit, de modder is te dun. Als dit gebeurt, voeg meer verbinding, totdat het de juiste consistentie.

Zodra u uw applicator hebt gedoopt in uw dunne modder, gelden de modder aan het plafond oppervlak. Dob de modder op het plafond en trek uw applicator rechte rug van het oppervlak. Als dit niet lukt om een ​​gestippelde uiterlijk te verlaten, kan uw modder te droog of u kunt meer modder nodig hebt op je applicator.