het aanbrengen van beton kit om een ​​zwembad dek

Stap 1 – Maak de Pool Deck Area

Stap 2 – Meng Kit

Stap 3 – Seal Uw Pool Deck

Stap 4 – Laat Kit Dry

Stap 5 – Tweede laag aanbrengen

Stap 6 – Breng Top Concrete Sealer

Het toepassen van beton kit om een ​​pool dek is erg belangrijk omdat het zwembad decks vaak worden blootgesteld aan water en vocht. Deze factoren dragen vaak de kleur van beton of ontwikkelen mal wanneer het zwembad dek is niet vaak blootgesteld aan zonlicht als het een overdekt zwembad. Schimmel kan het beton glad te maken en zal een gevaar voor mensen die rond het zwembad zijn. Dichten met een betonnen kit zal helpen handhaven van de kleur en de afwerking van uw zwembad dek en zal ook helpen bij de ontwikkeling van scheuren en vlekken te voorkomen en zal de esthetische uitstraling voor een langere tijd te handhaven.

Reinig het gebied, zodat wanneer je het af te dichten, zal het goed als nieuw uitzien. Met behulp van uw outdoor bezem, wegvagen al het vuil en puin rond het zwembad dek. Het toepassen van kit dan vuil en puin zal niet de kit goed vastplakken en zal waarschijnlijk verzegelen in dingen die je niet wilt verzegeld. Als er vlekken op uw betonnen dek, neem je penseel en 1 kop trinatriumfosfaat en weg te schrobben alle vlekken op het dek. Gebruik een tuinslang en weg te wassen vuil totdat het volledig is schoongemaakt. Laat het drogen voor het aanbrengen van uw beton kit.

Neem een ​​lege blik en verf roerder en roer in de kit en meng goed. Vermijd het mengen van bewegingen die luchtbellen zal ontwikkelen als het schudden.

Giet het beton kit in een verf lade. Zet uw roller kwast in de sluitmachine totdat een voldoende hoeveelheid sealer heeft in uw rol borstel is opgenomen. Vanaf de hoeken, Breng een gelijkmatige, dunne laag op je deck. Vermijd het maken van plassen als gevolg van te veel kit applicatie. Als dit het geval is, gebruik je roller kwast en zelfs het uit.

Concrete afdichtingsmiddelen meestal 24 uur volledig opdrogen. Als u twijfelt, controleer dan de kit container voor aanbevelingen van de fabrikant. Het toestaan ​​van de kit volledig opdrogen zal de kit efficiënter te maken.

Zodra de eerste laag droog is, kunt u een tweede kit laag toe te passen. Aanbrengen in dunne, gelijkmatige lagen weer. Herhaal droogproces en voeg ten slotte een derde laag. Voeg meer kit op high traffic gebieden zoals loopbruggen.

Terwijl de derde laag is nog steeds een beetje vochtig, gelden de top beton sealer. Dit zal uiteindelijk eindigen uw concreet verzegeling proces. Laat ten minste 10 dagen voor het gebruik van uw zwembad.