aluminium gevelbeplating clean-up

Er is een oplossing als de aluminium gevelbeplating op uw huis groezelig op zoek is. Meestal is er een krijt en meeldauw residu groeien op het substraat van elke “verouderd” gevelbeplating. Om deze te verwijderen, gebruikt u een Prep lijn vinyl gevelbeplating wassen (of gelijkwaardig).

Het doden van schimmel omvat het gebruik van bleekwater, dus zorg ervoor dat wanneer u de gevelbeplating bent wassen, de juiste veiligheidsuitrusting gebruikt u. Een paar items die je moet hebben, zijn handschoenen, laarzen, een veiligheidsbril / bril, en draag oude kleren in geval bleekwater in contact komt met hen.

Opmerking: Alle “gevoelige” items, zoals bekroonde bloemen, ge√ętst glas en metalen moeten worden beschermd tegen direct langdurig contact met bleekmiddel.

Verwijderen krijt, vooral in ernstige gevallen (en verwijderen van ernstige gevallen van schimmel), zullen sommige elleboog vet omvatten. Het gebruik van een borstel samen met de gevelbeplating wassen of niet- geammonieerd zeep zal goed werken. Kenmerkend is het gebruik van een lange steel borstel maakt dit gemakkelijker aan de kant van een huis. Een hogedrukreiniger zal ook werken, maar meestal is het degene die het best wordt overgelaten aan de professionals. Onjuist gebruik kan u met water gedwongen achter de gevelbeplating (en in de isolatie, gipsplaten, etc), of “structuur” houtwerk.