alternatieven voor het dek luifels

Ben je moe van het kijken naar uw dek omringd met dek luifels? Het is waarschijnlijk tijd om alternatieven voor het dek luifels te overwegen. Een overdekte terras zal u toelaten om comfortabel te ontspannen, ongeacht de weersomstandigheden.

Als u een tijdelijke structuur voor uw dekruimte wilt, kun je structuren zoals een pergola of tuinhuis te selecteren. U kunt ook een vrijstaande paraplu of een Sunbrella patio in uw dek. Deze tijdelijke structuren bieden voordelen, zoals bescherming schaduw en uitbreiding van de woonkamer. Hieronder zijn enkele van de alternatieven die u kunt gebruiken in plaats van het dek luifels.

dek daken

Dek daken worden geïnstalleerd om het uiterlijk van het dek te verbeteren. Ze verhogen ook de eigenschap waarde van het huis. U kunt deck daken te installeren op uw eigen. Dek daken zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals aluminium pan daken, doorschijnende daken en houten daken.

Aluminum Pan Daken; U kunt kiezen voor aluminium daken, vanwege hun duurzame karakter. Ze gaan langere tijd in vergelijking met andere typen dakmaterialen. Deze daken voorkomen dat het ontstaan ​​van vocht en kan een sterke fysieke invloed weerstaan. Aluminium pan daken bieden bescherming tegen alle vormen van neerslag. Echter regelmatig onderhoud vereist om de houdbaarheid van dergelijke daken verhogen.

Translucent Daken

Doorschijnende daken zijn opgebouwd uit een stoere doorschijnende glasvezel materiaal. Ze blokkeren de neerslag van de overdekte ruimte van het dek. Deze daken kunt u de zon te genieten zonder het aantrekken van te veel warmte. Het glasvezel materiaal is beschikbaar in een brede waaier van kleuren en stijlen.

houten Daken

Houten daken zijn over het algemeen vlakke structuur. U kunt hellende daken kiezen omdat ze de accumulatie van water te voorkomen. Houten daken zijn vrij eenvoudig te installeren. Echter, ze de neiging om beschadigd raken als gevolg van vocht.

gazebo

U kunt ook een tuinhuisje gebruiken om onderdak te bieden aan uw dek. Tuinhuisjes zijn vrijstaande structuren die ook worden gebruikt in parken, tuinen en openbare ruimtes. Tuinhuisjes zijn populair in warme klimaten omdat ze zorgen voor een optimale bescherming tegen zonlicht.

pergola

Pergola is een type van een tuinhuisje en is een integraal onderdeel van een tuin opgezet. Pergola’s zijn gemaakt met de steun van de balken aan een schaduwrijke doorgang te vormen. Pergola’s worden meestal gebruikt als vrijstaande structuren. Hedendaagse pergola’s zijn ontworpen uit hout zoals het is zeer betaalbaar. Gebruik red cedar hout voor uw pergola structuur. Red Cedar hout is duurzaam in de natuur en is ook weerbestendig.

Vrijstaande Umbrella of Sunbrella Patio

U kunt een parasol of een Sunbrella in uw dek te nemen. Een vrijstaande paraplu is heel goedkoop. Het is een effectieve manier om zonlicht beheersen. Dergelijke paraplu kan worden opgevouwen en opgeslagen wanneer niet in gebruik. Sunbrellas zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. U kunt een aangename kleur die uw dek een aanvulling te selecteren.