alternatieve toepassingen voor PVC fittingen

Voor 15 jaar, Dave Donovan werkte als elektricien voor de Universiteit van Pennsylvania, waar hij zich specialiseerde in elektrische installaties, het oplossen van problemen, onderhoud en reparatie in zowel de residentiële en industriële omgevingen. In 2005, Dave maakte de overgang van het werken aan elektrische systemen en home improvement projecten te schrijven over hen.

PVC kan meestal worden gevonden in het huis van sanitair systeem, maar er zijn een aantal verschillende manieren waarop u kunt profiteren van deze krachtige, veelzijdige en veerkrachtig buizen.

Het is waar, PVC is als een volwassen versie van K’Nex. U kunt verschillende lengtes en armaturen combineren om een ​​aantal werkelijk unieke en functionele kunstwerken te maken. Hier zijn een paar suggesties.

De PVC-Bird Feeder

Dit ingenieuze vogelvoeder vereist slechts vier stukken van PVC – twee schroefdraad cleanouts, een PVC “Y” en een lengte van PVC-pijp. Bevestig de “Y” aan de lengte van PVC en een reinigingsmechanisme hechten aan de bodem techniek van de “Y” vullen feeder met vogel zaad en maak het andere reinigingsmechanisme om de bovenkant van de buis. De vogels zullen dan in staat zijn om baars op het open uiteinde van de “Y” en geniet van het eten van binnenuit.

PVC Musical Instruments

De wereldberoemde Blue Man Group was een van de eerste groepen van muzikanten om PVC fittingen en buizen te gebruiken in hun act. Nu, neem een ​​kijkje online en u kunt duizenden gebruikers die hun eigen variaties van muziekinstrumenten gemaakt van het materiaal hebt gemaakt te vinden. Fluiten, trommels en fluitjes zijn slechts het topje van de ijsberg. Sommige sluwe mensen hebben zelfs gecreëerd PVC trompetten en trombones.

PVC Furniture

PVC meubilair is al lange tijd een van de meest populaire toepassingen van PVC buitenkant van het sanitair handel. Stoelen, tafels en boekenkasten zijn gemakkelijk gemaakt met behulp van deze veelzijdige medium. Of het nu buiten gebruikt op het dek of in een college dorm room, PVC meubilair is duurzaam en maakt een goed gesprek stuk.

Het gebruik van PVC fittingen in de creatie van kunst, muziek en meubilair is net zo eenvoudig als het gebruik van uw verbeelding en eenvoudig bevestigen van een stuk naar de andere. Bezoek uw lokale hardware winkel, open je geest en laat je creativiteit te laten stromen!