Alles over getrommelde tegel

Dimensionering van de Tegels

Het installeren van de Tegels

De prijs van de Tegels

Getrommelde tegel wordt gebruikt om tellers, vloeren en muren te decoreren. Getrommelde tegels worden gemaakt met behulp van een verscheidenheid van verschillende natuursteen, waaronder marmer en travertijn. Dit product wordt geproduceerd door het breken van de steen en andere grondstoffen in kleine stukjes en vervolgens te verplaatsen door middel van een cementmolen. Deze tegels zijn verkrijgbaar in vele verschillende maten, kleuren en designs, waardoor ze een veelzijdig product voor thuis installatie.

Getrommelde tegels variƫren in grootte van een minimum van vier inch tot twaalf inch pleinen. Grotere getrommelde tegels zijn duurder dan kleinere. Bij het kiezen van tuimelen tegels, overweeg dan het mengen van wisselende kleinbedrijf en het organiseren ze in een aangepaste patroon.

Dit product is relatief gemakkelijk te installeren. Getrommelde tegels zijn iets zwaarder dan de traditionele tegels. Overweeg het gebruik van een cement lijm speciaal ontworpen voor zwaardere tegels als je dit type tegel te installeren. Bij het voegen van uw tegels, moet u de ruimten tussen de tegels met het opbouwen, maar niet elke natuurlijke scheuren of inkepingen op het oppervlak van de tegel te vullen.

Voordat u uw tegels bestelt, moet u de prijzen en de kwaliteit te vergelijken. Er zijn getrommelde tegels producten tegen verschillende prijzen. Het is mogelijk om goede kwaliteit tegels te vinden tegen een lage kostprijs.