advies voor uw Voegwerken project

tuckpointing Basics

Tip 1-Aan de slag: Bepaal Schade & Basic Veiligheidsmaatregelen

Tip 2-het kiezen van geschikte Tuckpointing Gereedschap

Tip 3-behulp Tuckpointing Gereedschap Goed

andere tips

Voegwerken is een gemetselde techniek en wordt gebruikt als een onderdeel van metselwerk herstellen. In principe is een methode die wordt gebruikt om de mortel tussen de stenen bekleding herstellen. Het wordt vaak gebruikt om gekraakte oppervlakken zoals schoorstenen herstellen. Het wordt ook gebruikt om andere oppervlakken repareren als gaten of scheurtjes beginnen te verschijnen. Tuckpointing projecten zijn makkelijk te maken en vereisen basisinstrumenten. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat het project goed is afgerond.

Tuckpointing laat de oorspronkelijke metselwerk ongestoord blijven. De belangrijkste doelstelling is om te voorkomen dat bijkomende schade. De reparatie dient de druk op een van de stenen niet toenemen.

Voordat u tuckpointing project begint, moet u de juiste schatting van de omvang van de schade die gerepareerd moet worden. Voor kleine scheuren of gaten, zal de mortel reparatie vereisen te veel werk omdat er slechts een kleine kans dat de omvang van de schade is uitgebreid. Echter, als de aanzienlijke schade zichtbaar is, op grote schaal verwijderen van mortel zal nodig zijn en je moet voorzichtig zijn. Dit type van de reparatie komt meestal voor bij metselwerk waar er vergrijst mortel.

Vervolgens moet u beschermende kleding, zoals lange mouwen, broek en een gezichtsmasker dragen. Ook draag een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen tegen vuil.

Een tuckpointing project moet altijd beginnen met eenvoudige hulpmiddelen zoals een metselaar troffel, plooi wijzer, mortel mengsel en een mist spuit. Ook is het belangrijk om de juiste stof en vuil verwijderen van gereedschappen en andere hulpmiddelen zoals een beitel en een hamer hebben. Deze helpen om gemakkelijk de mortelvoegen mortel te verwijderen zonder beschadiging van het omringende stenen. Lamellenfrezen zijn soms nodig om een ​​afgewerkt verschijning aan de gerenoveerde mortel voeringen bieden.

Het beste is om de reparatie oppervlak bevochtigen na het verwijderen van de mortel en puin. Dit zal helpen de mortel band beter. Zorg er ook voor het spuiten van water om ervoor te zorgen de nieuwe mortel voering niet te kraken. Het sproeien van water met een verneveling spray fles is de beste manier om te spuiten om scheuren te voorkomen. Bereid de mortel-mix met zorg. Wanneer je begint aan het water en mortel mengen, zorgen ervoor dat u het water langzaam toe te voegen. Moet blijven de mortel te mengen zodat het mengsel niet verhard. Gebruik een dunne, lange-wijzend troffel voor het duwen van de mortel tussen de stenen. De troffel is ook nuttig om de vers aangebrachte mortel glad. Laat de nieuwe mortel te drogen voor ongeveer vijf uur.