advies voor het veranderen van de gordijnen in uw stacaravan

Bij de aanschaf van een nieuwe stacaravan, kunt u in de verleiding om verschillende armaturen te veranderen of de decoraties binnen te werken. Gordijnen zijn een fundamenteel onderdeel van het interieur, dat privacy naast een decoratieve rand. Montage is een eenvoudige zaak. Met een beetje creativiteit, kunt u een aantrekkelijke inslag toe te voegen aan een huis vervaardigd.

Meet de lengte en breedte van het gordijn terecht, zodat het raam daadwerkelijk kan worden afgedekt. Een lichte overhang moeten kunnen onderin een venster en de overmaat aan de kant installaties moeten een aangenaam visueel effect bevorderen wanneer de gordijnen elkaar getrokken. Speld de gordijnen op maat, terwijl ze in de hangende positie om een ​​perfecte pasvorm te garanderen. Verwijder ze aan een lelijke randen naaien op zijn plaats.

Sizing

Met behulp van een complement van kleuren en materialen kan een modulair huis te transformeren zodat het bevordert een gevoel van ruimte, warmte en verschillende tinten van licht. Reds en roestige kleuren zijn ideaal in koudere klimaten. Ze geven een stacaravan een zomerse gloed. Lichte kleuren zoals wit, beige en pastel geel bieden een gevoel van openheid in een afgesloten omgeving. Greens brengen een meer natuurlijke element om een ​​huis.

Kleuren en Materialen

Materialen kunnen een verscheidenheid van texturen die diepte en karakter toe te voegen aan een venster surround bieden. Omdat camper ramen meestal kleiner dan die van een traditionele huis, kan het voordelig zijn om te experimenteren met materialen tot een geschikte keuze gemaakt kan worden.

Plastic Gordijn Rails

Plastic gordijnrails zijn eenvoudig te installeren. Ze vereisen een schroevendraaier en een aantal fundamentele boren voor de montage. Gordijnrails zijn eenvoudig te manipuleren en gemakkelijke toegang zodat regelmatige wijzigingen kunnen worden aangebracht. altijd toestaan ​​ongeveer 6 inches extra spoor aan weerszijden van het venster zodat opknoping gordijnen vrijhouden daglicht wanneer ze weer overdag worden getrokken.

gordijn Clips

Gordijn clips zijn goedkoop en kan worden gekocht in verpakkingen door de dozijn. Meest gordijnen hebben stiksel genaaid in de bovenkant aan de achterzijde van de gordijnen. Die het mogelijk maakt de clips om precies in de stiksels en vervolgens passen op gordijn ringen of rails. Gebruik altijd een groot aantal clips want hoe meer die worden toegevoegd, zal de soepeler de gordijnen zijn. Het zal de algehele esthetiek van de gordijnen verbeteren en eventuele verzakking aan de bovenkant te voorkomen.

Gordijn Polen en Ringen

Gordijnrails een aantrekkelijk alternatief voor plastic rails. Ze zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals hout en decoratieve metalen. De installatie vereist weinig meer dan een schroevendraaier en een boor en een keer op zijn plaats. Ze bieden een stijlvolle touch die kan worden aangevuld met bijpassende gordijnringen. Wanneer gordijnen zijn bevestigd aan de ringen kunststofleidingen bevat, zij een gemakkelijke manier van toegang en gebruik.

gordijn touwen

Gordijn touwen worden ingekocht om de gordijnen te binden en houd ze uit de buurt van het raam tijdens de dag. Uitgebreide armaturen zijn ook beschikbaar voor het aansluiten van de kabels en deze kunnen een aantrekkelijke toevoeging aan een stacaravan te zijn.