8 hardboard gevelbekleding verzorgingstips

1 – Controleer de hardboard Siding Jaarlijks

2 – Ground Must Helling afstand van het huis en Siding

3 – Houd de Aarde en plantmateriaal Weg van de Siding

4 – Direct Drainage Weg van de Bouw

5 – Houd Downspouts en Goten Clear

6 – Direct Sprinklers Weg van Sidings

7 – Vermijd het gebruik van macht Wasmachines

8 – Reparatie Loose Connections en Cracks zo spoedig mogelijk

Hardboard gevelbekleding is gemaakt van een parket product. Het is veel goedkoper dan de originele houten gevelbekleding en kan jaren van dienst aan te bieden als het goed wordt onderhouden. Hardboard is een product dat is gemaakt van houtvezels samen samengeperst onder extreme hitte en druk. Hardboard niet hetzelfde niveau van duurzaamheid en taaiheid houten opruimen bieden, maar het is zeer kosteneffectief. Om uw hardboard gevelbekleding laatste, moet u de onderstaande tips om te zorgen voor het volgen.

Om geen grote gebreken of een behoefte aan reparatie op te sporen, moet u inspecteren uw hardboard gevelbekleding per jaar of vaker, indien mogelijk. Kijk voor gebarsten verf, ontbrekende kit, gaten, losse spijkers en andere dergelijke problemen die kunnen leiden tot vocht infiltratie. Met frequente controle, kunt u problemen vangen voordat ze onherstelbaar worden.

Voor een betere bescherming van de hardboard gevelbeplating en ook om de structurele integriteit van uw huis te behouden, moet u ervoor zorgen dat de grond hellingen uit de buurt van de stichting. Als dit niet het geval is, zult u problemen met betrekking tot water accumulatie, rot, schimmel en meeldauw te hebben.

Hardboard gevelbekleding moet op een afstand van ten minste 6 inch van de grond op het laagste punt. Gras, mulch, struiken en planten moeten ook worden bewaard op een veilige afstand. Sta niet toe dat wijnstokken of klimplanten aan touw rond uw hardboard gevelbekleding. Al deze factoren kunnen bijdragen aan rotten en vochtproblemen.

Elke drainage buizen en goten rond het gebouw moet uit de buurt van zijn stichting worden gerouteerd. Ook voor zorgen dat al deze trajecten zijn vrij van verstopping en obstakels.

Het is belangrijk om uw regenpijpen en dakgoten houden, zodat er geen verstoppingen aan de waterstroom. Dit water moet ook een veilige afstand van het gebouw en de gevelbeplating worden gerouteerd.

Als u sprinklers in uw gazon geïnstalleerd, moet u direct hen weg van de gevelbeplating. Langdurige blootstelling aan het water kan leiden tot de gevelbeplating te zwellen, warp, crack en verliest kleur. Er is ook een grote kans op schimmelvorming en schimmelvorming in dit geval.

Gebruik nooit de macht ringen om uw hardboard gevelbekleding wassen. De druk van het water te hoog en kan scheuren of barsten op het opruimen veroorzaken. Het beste is om een ​​mild schoonmaakmiddel en water uit uw tuinslang aan uw gevelbeplating schoon te maken.

Als u alle losse nagels, ontbrekende kalefateren of kit of gebarsten verf merken, moet u het laten repareren zo spoedig mogelijk. Dergelijke gebreken op het hardboard gevelbekleding kan een inlaat voor vocht, die snel de hardboard kan verslechteren bieden.