7 tips voor het sanitair rioolleidingen

1. Controleer Lokale Utility Company

2. Kaart Riool Line Route

3. Lay Out Pipes

4. Houd Proper Grade

5. Installeer Veel Vallen

6. Run Lines in Ongebruikte Areas

7. Isoleer Pipes with Rock

Het installeren van riool lijnen is een moeizame taak die veel werk en veel tijd om het te doen vereist. Echter, als u het bouwen van een huis, dan is het riool lijnen zijn een integraal onderdeel van het afvalwater systeem. Het maakt niet uit als je een septic tank of uw afvalwater gaat in de stad riolering, moet u een aantal rioolleidingen installeren. Hier zijn enkele tips om u te helpen een betere loodgieter zijn bij het installeren van nieuwe rioolleidingen.

Voordat u een schop te zetten in de grond is het belangrijk om contact op met de lokale nutsbedrijf om uw onroerend goed te controleren onder de grond gevaren. Zelfs als je een oud systeem vervangt, moet u nog steeds hebben dit gedaan om te weten waar de dingen zich bevinden.

Als je eenmaal weet waar het onder de grond gevaren liggen moet je in kaart de route van het riool lijnen. Dit zal u helpen om niet alleen te zien waar het zal gaan, maar ook van plan voor materialen die u nodig hebt. Het kan nodig zijn om een ​​aantal bochten of T-profielen in uw riolering, afhankelijk van de route van de leidingen.

Leg de leidingen die u gebruikt volgens uw plan voordat u een permanente verbindingen te maken. Zodra alles past op zijn plaats, dan kunt u de pijpen aan elkaar te cementeren.

Zwaartekracht is de beste vriend van een septische systeem. Als de graad van de grond naar beneden is glooiend je niet nodig om elke vorm van extra hulp nodig hebben om het riool te laten stromen naar de tank. Als het land vlak is, dan graven uw geul voor het riool lijnen bij een geleidelijke helling, zodat het afval van nature zal reizen in de richting van de tank en niet stil te zitten in de leidingen.

Vallen in een riool lijn zijn belangrijk voor de mogelijkheid om reparaties uit te voeren of te verwijderen klompen. Deze vallen zijn kleine stukjes pijp die een schroef op de top hebben. Stel deze op verschillende plaatsen langs het riool lijn, zodat u, of een loodgieter, kan toegang krijgen tot de leidingen naar een slang lopen door hen of te spoelen ze uit.

Een riool lijn die door een gebied in uw landschap, dat zwaar wordt verhandeld gaat kan leiden tot problemen op de weg betekenen. Terwijl een rechte lijn korter is, kan het nodig zijn om een ​​aantal ellebogen te installeren om de leidingen te krijgen tot een patio omvaren, speeltoestellen, of de tuin. Dit is belangrijk als de leidingen scheuren of barsten. De riolering zal sijpelen naar de top bodem en zorgen voor een rommelig speeltuin.

Als u in de koudere klimaten van het land woont dan wilt u uw rioolleidingen te beschermen tegen bevriezing zo veel mogelijk. Een manier is om ervoor te zorgen dat ze buizen onder de vorst lijn in uw omgeving worden geplaatst. Een andere manier is om de buizen te isoleren met steenslag. In plaats van het riool lijnen op de kale grond plaats deze op een laag van rots. Vul dan in rond de buis met de rots.