7 tips voor het gebruik fijn grind

Tip 1: The Color Of Fine Grind

Tip 3: How To Fine Grind Apply

Tip 4: Realistische Effect in Landscaping Models

Tip 5: Wanneer fijn grind in Roads Gebruik

Tip 6: Het toepassen van fijn grind in Wegwerkzaamheden

Tip 7: Handhaving fijn grind in Roads

Fijn grind bestaat uit zeer kleine deeltjes grind, waarvan de diameter niet meer dan vier millimeter. Fijn grind is een standaard materiaal in tal van projecten zoals rijbaan opduiken, voor opritten, paden, in aquariums, in de groenvoorziening modellen en concrete vervaardigen. Hier zijn een aantal tips die u moet zich bewust zijn van bij het gebruik van fijn grind.

(Met behulp van fijne grind in aquaria en aquaria)

Fijn grind is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Dit biedt de mogelijkheid om een ​​mooie setting in een aquarium of aquarium te maken als de juiste kleur gekozen. Bijvoorbeeld als de meerderheid van uw vissen zijn wit kunt u rode of zwarte grind gebruiken om een ​​contrast te creëren. Een andere mooie omgeving is het gravel van een andere kleur op de top giet. Echter, zorg ervoor dat de verf die wordt gebruikt in een dergelijke geschilderd fijn grind is geschikt voor aquaria zoals sommigen schadelijk voor vissen kunnen zijn.

Tip 2: De hoeveelheid te gebruiken

Het is ook belangrijk om voldoende zakken fijn grind gebruiken, afhankelijk van de grootte van het aquarium of aquarium. Hoe dieper je wilt de uitvalsbasis om de meer grind je hebt in te zetten zijn.

Zorg ervoor dat het grind te wassen voordat u het in het aquarium. Het heeft het voordeel dat het veel gemakkelijker te wassen dan zand. Er wordt ook gesuggereerd dat je fijn grind vooral als je bodemvissen in je aquarium te selecteren.

(Met behulp van fijn grind In Landscaping Models)

Fijn grind wordt met name voorgesteld om een ​​zeer realistisch effect te creëren wanneer het wordt gebruikt in de groenvoorziening modellen. Het ziet er zeer effectief wanneer gebruikt om wegen en parkeerplaatsen te reproduceren in een model. Het is belangrijk om het afvlakken goed en het visueel controleren van eye view van een vogel.

(Met behulp van fijn grind paden en wegen)

Fijn grind wordt gebruikt in relatief weinig verkeer gebieden. Het is een goede optie omdat het relatief goedkoper dan beton of asfalt. Daarom is het ideaal in huizen ‘opritten, paden en in particuliere wegen. Het wordt zeer vaak gevonden op het platteland, omdat het zorgt voor een heel mooi effect.

Het beste is om bergop te werken om zo in elk sloten en geulen beter vullen. Vervolgens, na één kant van de weg of het pad volledig heeft omgekeerde richting naar de andere kant te voltooien. Het wordt ook aanbevolen om meerdere lagen doen teneinde de grond succesvoller en netjes stabiliseren. Het is een goed idee te geven op het meerdere keren door middel van een voertuig, zodat het druk naar beneden en pak de deeltjes bij elkaar voor meer stevigheid. In de meeste gevallen verdient het aanbeveling om een ​​laag van landschapsnetwerk toepassing permeabiliteit verbeteren.

Het is zeer belangrijk om regelmatig onderhouden van de grind en water erosie zijn twee van de belangrijkste vijanden aangezien sporen en gaten in sommige gebieden kan leiden. Het is heel gemakkelijk te patchen en te herstellen door ze te vullen met kleine stenen en een aantal graniet zand, en vervolgens opnieuw aanbrengen het grind op de top.