7 stappen naar een autopots hydrocultuur systeem te maken

Stap 1 – Zoek de Tray

Stap 2 – Zet alle potten

Stap 3 – Voer de Pots

Stap 4 – Zoek de Reservoir

Stap 5 – Sluit de slang aan het reservoir

Stap 6 – Monteer de SmartValve

Stap 7 – Meng de Nutrient

Susan is een Master Tuinman en een duurzame woon- onderzoeker. Met een achtergrond in de voeding en uitgebreide kennis van de hele voedsel en wellness, Susan bevat duurzaam leven praktijken die de gezondheid van haar familie te verbeteren terwijl het verminderen van hun carbon footprint.

Autopots is een Australische hydrocultuur systeem dat automatisch wateren planten op aanvraag. Deze automatische container tuinieren systeem hoeft alleen te worden nagegaan of het reservoir niet leeg. Het water geven frequentie bootst de natuurlijke cyclus van regen en droog en zeer weinig onderhoud nodig eenmaal opgezet.

TIP: Onze deskundige tuinieren adviseur Susan Patterson voegt toe, “. Autopots zorgen voor een gezonde ontwikkeling van de wortels Dit is een uitstekend systeem voor mensen die niet de ruimte voor een traditionele tuin hebben.”

Zet de lade waar je naartoe gaat om uw Autopot opgezet. De positie moet permanent zijn, maar het Autopot systeem kan vrij gemakkelijk als je wilt verplaatsen. De grootte van het reservoir bepaalt hoeveel potten kan bedienen. Twee reservoirs kan men tray dienst als de lade is zeer groot. Het is zinvoller om meerdere kleinere bakken dan één grote hebben.

De hydrocultuur potten kan worden geregeld in de lade. Er moet een paar centimeters tussen de potten worden om voor plantengroei. Het is niet nodig iets in de bodem van de bak hebben. Als je denkt dat het zou mooier uitzien met wat klei pellets tussen de potten is er geen reden om hen te hebben. De hydrocultuur potten moet nog zitten op de bodem van de bak als je dat doet zet kleikorrels in.

Giet ongeveer 2 inch van de voedingsoplossing in de lade. Dit zorgt ervoor dat de planten worden gehouden gevoederd en gedrenkt, terwijl u het opzetten van het systeem.

Bepaal waar het reservoir zal worden gepositioneerd. Het moet een beetje hoger dan de lade en niet te ver weg zijn.

Plaats de plastic slang aan het reservoir in de buurt van de bodem. U kunt de noodzakelijke verbinding in de meeste hardware winkels kopen. Zorg ervoor dat de verbinding is gezond en niet lekt.

De kunststof buis moet lang genoeg zijn om te bereiken in de lade en rond obstakels worden gelegd zijn. Laat een extra voet en knippen.

De SmartValve ligt op de bodem van de lade. Het is duidelijk gemarkeerd om aan te geven welke kant naar boven moet worden geconfronteerd. De klep zal niet werken als het niet goed is gericht. De klep is zeer robuust, maar zorg niet te laten vallen.

Meng genoeg voedingsoplossing het reservoir te vullen. Controleer de pH-niveau en giet het in het reservoir. De slimme klep moet beginnen automatisch het voeden van de planten meteen.

Uw Autopots systeem is nu klaar voor gebruik. Je zou kunnen zien dat er geen oplossing in de lade van tijd tot tijd. Dit is heel normaal – de SmartValve levert enige oplossing wanneer de lade leeg is.