7 oorzaken van zolder schimmel

1. Onvoldoende isolatie rond Wedstrijden

2. Droger Vents die lozen in Zolder

3. keuken en badkamer Vents Vermoeiend in de Zolder

4. Verschillende Zolder Vent Types

5. Lek in the Roof

6. Missing Zolder Vloerisolatie

7. Onvoldoende afdichting rond een Whole House Fan

Zolder schimmel kan onopgemerkt te laten groeien, omdat de meeste huiseigenaren dit deel van het huis niet al te vaak te openen. Het is een goede gewoonte om regelmatig controles uit te voeren in uw zolder uit te sluiten vochtproblemen en schimmel. Als er niets aan, kan schimmel omlaag brengen van de waarde van uw woning en het kost je een hoop geld in reparaties. Enkele van de belangrijkste oorzaken van de zolder matrijs hieronder beschreven.

Als de armaturen op uw plafond niet goed afgesloten en geïsoleerde aan de randen, kan warme lucht van uw huis gemakkelijk opstaan ​​naar de zolder. Dit leidt tot ernstige energieverlies alsook vochtproblemen zolder. Als de warme lucht stijgt, het aan het koude oppervlak van de zolder muren, waar het condenseert. Na verloop van tijd en schimmels beginnen te groeien op de vloeren en muren van de zolder.

In sommige huizen zijn droger openingen geplaatst zodanig dat zij lozen zolder. Dit is nooit een goede optie, omdat de droger releases al het warme lucht en vocht naar de zolder. Dit kan zeer snel leiden tot vochtproblemen en ook vormen een brandgevaar als gevolg van de opeenstapeling van pluizen.

Net als bij de droger vent moet een vent uit de keuken en de badkamer nooit uitgeput naar de zolder. Al deze vent uitgangen moeten worden gericht buiten het huis, hetzij door het dak of op de grond. Keukens en badkamers produceren veel warme, vochtige lucht, dat wordt verwijderd met gebruik van openingen en afzuigventilatoren. Als deze lucht wordt uitgelaten naar de zolder, vormt het een natte film over de vloeren en muren van de zolder, waar de schimmel een voet aan de grond heel gemakkelijk kunnen krijgen.

Je moet zorgen voor een correcte ventilatie in uw zolder, zodat de lucht efficiënt uit de zolderruimte is verwijderd. Zorg ervoor dat de zolder openingen in uw zolder zijn allemaal van hetzelfde type. Per type openingen kan leiden opgesloten lucht in de zolder, omdat de minder efficiënte types opening eindigt met lucht in de zolder, het verlagen van de efficiëntie van het gehele ventilatiesysteem.

Een lekkend dak kan bijdragen aan zolder schimmel op een belangrijke manier. Zelfs als uw dak is enigszins nieuw, kan de kans op een lek te verhogen nadat het dak wordt verstoord op enigerlei wijze te werk rond dat gebied. Elke keer als het regent of sneeuwt, water zich ophoopt in uw zolder, verslechtering van de structuur van het gebouw en ook leiden tot de vorming van schimmel op de zolder.

De zolderverdieping moeten goed worden geïsoleerd om tocht en vocht die ontsnappen uit uw leefruimte te vermijden en opstaan ​​naar de zolder.

Hele huis fans zijn geïnstalleerd in het plafond. Het gebied rond de ventilator moet grondig worden afgedicht om maximale efficiëntie te garanderen en om de ophoping van warme lucht in de zolder voorkomen.