6 stappen om een ​​muur voor tegel te bereiden

Wandtegel installatie kan een heel goed idee om een ​​kamer, zoals uw keuken, slaapkamer of badkamer te versieren. Houd in gedachten dat je niet zomaar kan je de tegels en direct installeren. Ten eerste moet je de muren van de kamer te bereiden. De technieken verschillen indien de wand reeds geschilderd of niet, maar ze nog steeds dezelfde functie zodat de tegels niet zal dalen van de wand en de lijm te houden aan de muur.

Verwijder eventuele gieten die u kan hebben op de muur. Zorg ervoor dat u ook het vormen heb je aan het plafond of op de vloer te verwijderen, en zelfs rond de deuren en ramen op de muur. Afgezien van de molding, moet u het behang te verwijderen en als u tegels die zijn bevestigd aan de gipsplaten, moet u ze ook verwijderen.

Stap 1 – Het verwijderen van de Molding en Achtergrond

Inspecteer de gipsplaten zorgvuldig en zie dat het goed is bevestigd aan de noppen in de muur met spijkers of schroeven. Als je gaat om tegels te installeren op een badkamer muur, moet u de gipsplaten te verwijderen en te vervangen door steunboardplaten die bestand is tegen water. Dit dient te geschieden om beschadiging van de wand te voorkomen door voortdurende blootstelling aan water. U moet dit ook doen als u de installatie van tegels in de douche of bad gebied.

Stap 2 – Controleren en de gipsplaten vervangen

Voordat u begint met de vaststelling van de tegels, controleer dan de gipsplaat of backer board en zie dat het een glad oppervlak. Reinig het oppervlak grondig als je vuil te zien op, en glad met schuurpapier als je het gevoel dat het nodig is. Aan de andere kant, als je vind dat je schuurpapier te gebruiken op gipsplaten als goed, je moet zorgen voor eventuele gaten of scheuren eerst in.

Stap 3 – Controle van de gipsplaten en steunboard

Zoek het centrum van de muur. U kunt de hoogte van de wand, evenals de breedte te meten en markeer de plek waar je de kruispunten. Gebruik een krijtje de wand markeren van boven naar beneden en van de ene kant naar de andere, het verdelen van de muur in 4 gebieden.

Stap 4 – Het verdelen van de Muur

Als u wilt tegels installeert op een muur die al is geschilderd, in gedachten houden dat een dergelijke muur is niet erg geschikt voor wandtegel installatie. Reinig het oppervlak van de muur met een basis van ammoniak schoner, gebruik dan een verf schraper om weg te krassen op de lak van de muur. Het is beter als je de meeste van uw aandacht te richten op de verf die zit los.

Stap 5 – Het reinigen van de Geschilderde Muur

Als je alle verf kon je uit de muur hebt verwijderd, is het tijd om het oppervlak met medium korrel schuurpapier glad. Wees zeer voorzichtig wanneer u het schuren, die u niet wilt aan de muur te beschadigen. Als u klaar bent, gebruik dan een vochtige doek om het schuren stof te verwijderen.

Stap 6 – Het schuren van de Geschilderde Muur