6 must-have zoutwater vissen accessoires

1 – Mesh Vest

2 – Spinning Reel

3 – Kleine tangen

4 – Fileermes

5 – messenslijper

6 – Rod en Reel Glijmiddel

Investeren in een paar must-have zoutwater vissen accessoires kunnen helpen om uw vissen ervaring aangenamer en succesvoller te maken. Zonder hen, zou je uiteindelijk doen meer werk dan u zou mogen, en u kunt uw dag met weinig of geen vangst als gevolg beëindigen. Het is beter om te kopen wat je nodig hebt, dat is heel anders dan wat je misschien al hebt voor zoet water vissen.

Deze worden het best gebruikt in de ondiepe wateren voor het dragen van een aantal van uw vissen lokt en andere kleine voorwerpen. U hoeft niet een tackle box met een vest, tenzij u niet in staat om het bedrag van kunstaas en andere items die je nodig hebt om mee te nemen minimaliseren bent. Het is een geweldig alternatief voor een tackle box als u liever aan het licht te pakken.

Een goede kwaliteit spinning reel is nodig wanneer je zout water vissen. Een reel dat is medium gewicht is zeer geschikt voor zout water milieu en tops meest zoutwater vissen accessoires lijsten. Sommige light-medium rollen werken zeer geschikt voor bepaalde vissoorten, zoals forel. Elke staat afdeling van wilde dieren en visserij publiceert een visgids met aanbevelingen voor de rollen en gewicht, en je kunt gebruiken als uw gids die op te halen op basis van de vissoorten in uw regio beschikbaar.

Worstelen met een vis aan de haak te krijgen uit zijn mond kan uw tijd en energie te verspillen. Investeer in een paar kleine tang en u zult niet om dat gedoe weer geconfronteerd. Deze kunnen knus passen in uw vest of gooi ze in je vak pakken als je wilt gebruiken dat in plaats.

Je gaat om een ​​scherp mes nodig hebt om uw vangst te fileren. Investeren in een goede kwaliteit fileermes is wat je nodig hebt om schoon te maken en gut uw vis ter plaatse. Goedkope degenen niet een scherpe rand te houden als je het schoonmaken van vis. Je moet vaak stoppen om het mes dat is meer een pijn die het de moeite waard te scherpen. Je kan hebben om een ​​beetje meer te betalen voor een kwaliteit fileermes, maar het is een van die must-have zout water vissen accessoires die dividenden betaalt.

Zelfs een goede kwaliteit mes moet worden geslepen. Je zult een messenslijper dat is licht genoeg om te passen in uw vak pakken nodig heeft, en doen een goede baan. Er zijn goede kwaliteit slijpstenen op de markt, maar het is best gebruikt als je ervaring hebt het slijpen van messen. Een andere optie is om een ​​puntenslijper te kopen met een handvat, net als uw standaard keuken messenslijper.

Smeren uw rollen en hengels is belangrijk voor de visserij succes. Je moet een die resistent zijn tegen zout water te kiezen. Sommige smeermiddelen zal niet lang duren in zoutwater omstandigheden, en ze niet corrosie tegen te gaan ook. Smeermiddelen ook uw hengels glad, en kan helpen om beter te functioneren.

Zoutwater vissen accessoires kan u meer kosten, maar het eindresultaat is een meer effectieve vissen ervaring. Het kopen van hen tijdens het laagseizoen helpt om de kosten laag te houden.