6 metalen bed hoofdeinde design tips

Gothic Style

modern Style

White Hoofdborden

traditionele Hoofdborden

brassed Hoofdborden

De perfecte selectie

Wanneer iemand loopt in je slaapkamer, en je hebt een metalen bed hoofdeinde, zijn hun ogen zullen onmiddellijk worden gevestigd op het. Vaak, hoewel je het misschien niet beseffen, uw bed gaat naar het centrum van aandacht zijn wanneer iedereen loopt in je slaapkamer. Het bed is het grootste ding in de kamer en als zodanig eisen en beveelt de meeste aandacht. Als zodanig is uw bedframe zal een deel van zijn inhoud en uw hoofdeinde. Metal achterwanden zijn een zeer populaire keuze om te gaan met vandaag de dag, en er een aantal verschillende ontwerpen die u kunt kiezen om uw hoofdeinde uniek te maken.

Deze stijl van het hoofdeinde wordt meestal gedaan met Iron. Het ijzerwerk wordt over het algemeen geïnspireerd door de gotische stijlen die zich weer kan worden gekoppeld aan de klassieke de middeleeuwen. U zult merken dat de ontwerpen hebben de neiging om te weven en vloeien samen in een zeer vloeiende beweging. De stijl is zowel simplistisch en sierlijke in de kleine uitlopers die hun weg uit de belangrijkste stromende stukken die aan elkaar zijn gemaakt wind.

Deze hoofdborden zijn meestal korter. Hoewel veel hoofdeinden oplopen hoog en zijn zeer breed, deze zijn meer gecondenseerd en schoner dan hun groter neven. Mensen, die zichzelf als meer modern, willen een blik van een verfijning en elegantie. Deze hoofdeinde bieden een dure kijken door te worden gemaakt van hoogwaardig materiaal met een metalen afwerking. De binnenste afbeeldingen zijn simplistische met milde modellen binnen de structuur.

White hoofdborden zijn zeer dicht in de overeenkomsten met de traditionele hoofdeinde. Het grootste verschil is de gedurfde witte kleur die ze dragen met zichzelf. Dit wordt bereikt door witte emaille het gehele metaal uit van het hoofdeinde. Deze zijn vaak de goedkopere optie om te gaan met, zoals het glazuur is een goedkope manier om een ​​beetje van kwaliteit en verfijning toe te voegen aan uw slaapkamer. Deze types van ontwerpen werken goed in traditionele of eigentijdse slaapkamers. Ze dragen eenvoudige ontwerpen met gladde strakke lijnen, geaccentueerd door de witte bekleding.

Traditionele headboards worden vaak gemaakt met behulp van een reeks van goud, nikkel of messing. Deze worden elk vervolgens versleten, meestal met schuurpapier, zodat het voegt een antieke look en feel van het metaal. Deze zijn meestal erg lang en dun bewerkte hoofdeinden, met gevestigd in het centrum van de stukken eenvoudige ontwerpen.

Deze hoofdborden worden geassocieerd met prachtig Crafter klassieke stukken. Veel van deze stukken worden beschouwd als tijdloos. De koperen ontwerpen zijn de meest simplistische van de ontwerpen. Typisch ze zijn vervaardigd met verticale of horizontale lijnen die parallel lopen met elkaar. Ze worden vaak geaccentueerd met ofwel een wit of opaal kleur aan het uiteinde van de koperen naar cap af.

Op het einde, is de perfecte selectie zal worden aan jou en de mensen om je heen. Elk model presenteren hun eigen unieke eigenschappen en kenmerken. De perfecte match is zal afhangen van alleen wat uw stijl en esthetische voelt is noodzakelijk.