5 types van pop-up sprinklerkoppen

Waarom een ​​Pop-Up Sprinkler?

Rotary Sprinkler

Sprinkler kop

Kies de juiste soort van pop-up sprinklerkoppen om uw tuin en tuinen het meest effectief water te geven. Lees verder om te leren over de voordelen van het pop-up sprinkler evenals verschillende soorten hoofden en hun unieke toepassingen.

Pop-up sproeiers worden gegarandeerd een stuk langer dan bovengronds modellen duren. Deze trekken naar beneden in de grond wanneer deze niet wordt gebruikt om hen te beschermen. Een grasmaaier kan ze niet beschadigen, noch kan de zon of wind. De meeste pop-up sprinklerkoppen komen zelfs met covers die voorkomen dat elke vorm van puin van het krijgen in en verstoppingen van uw systeem.

Er zijn 2 belangrijke soorten roterende sprinklers. Degene die je beslist om alle krijgt, hangt af van de grootte van uw tuin en de plaatsing van de sprinkler.

Deel cirkel rotors kan worden aangepast om naar 40-360 graden. Dit betekent dat als u uw sprinkler naast een stoep of in een hoek, zult u in staat aan te passen, zodat het alleen wateren het gras en geen andere gebieden eromheen. Dit geeft je een hoop geld te besparen op uw waterrekening.

De cirkel is rond rotors doen het best in grote werven als ze midden in het centrum worden geplaatst. Ze kunnen niet worden aangepast-alleen een volledige 360 ​​graden cirkel. Deze staat om je hele tuin water te geven door zelf zullen zijn als ze in de juiste omgeving worden geplaatst. meten voorzichtig uit de locatie voordat u deze installeert.

Andere soorten pop-up sprinklerkoppen pop-up enkele centimeters hoger dan een normale sprinkler. Deze worden het best gebruikt voor gebieden met hogere gras of struiken.

Sommige sprinklerkoppen aan te passen aan de afstand eisen die nodig zijn voor uw planten en bloemen te passen.

U kunt sprinklerkoppen die kunnen worden aangepast aan het water verschillende afstanden te schieten te vinden. U kunt ze instellen om te schieten over gebieden die niet hoeven te worden besproeid.

Bij de aanschaf van pop-up sproeiers, zorg ervoor dat het type dat u kiest zal werken met uw systeem. De meeste van deze werkt met alle merken van irrigatiesystemen.