5 tips voor het installeren van houten vloeren in de badkamer

Type of Wood

Voorbereiding

Toestaan ​​voor Expansion

snijdend

Final Touches

Het installeren van houten vloeren in een badkamer lijkt niet als een ideale oplossing, omdat de meeste mensen verwachten het hout kraken en splitsen, groeiende schimmel, en die te veel zorg en aandacht. Er zijn een aantal alternatieven voor de invloed van vocht en daaraan gerelateerde problemen op een houten vloer te verminderen.

Kies een aangelegde, pre-afgewerkte houten. Het hout moet goed worden gelamineerd teneinde het hoge vochtgehalte onvermijdelijke in een badkamer ondersteunen

Zodra u het hout te kopen, op te slaan in de badkamer voor een paar dagen, zodat het aan wennen aan het hoge vochtgehalte.

Houd in gedachten dat hout zal uitbreiden. Laat voor sommige uitzettingsvoegen, terwijl het installeren. U kunt dan gebruik maken van de vloer bekleding om zulke gaten te dekken.

U moet het hout te snijden, zodat alles netjes past. Het beste is om een ​​puzzel te gebruiken voor een dergelijke missie.

Zodra je het hout hebt geïnstalleerd, stofzuiger om stof te verwijderen. Dan patch probleemgebieden met hout stopverf. Breng een laag van de kit om extra bescherming tegen vocht toe te voegen.