5 tips voor het installeren van golfplaat metalen dakbedekking

1. Berekeningen

2. Dak Base

3. Installatie

4. Nails

5. Ridge Caps

Golfplaten metaal kan u helpen een praktische en aantrekkelijke dak voor uw huis te creëren. De metalen platen kunnen worden vervaardigd uit ijzer, staal, koper, tin of aluminium dat wordt geproduceerd in een golvend patroon. Gegolfde metalen platen worden algemeen beschouwd om hun hoge veerkracht en duurzaamheid. Wanneer behoorlijk geïnstalleerd, kan de metalen platen een uitstekende dak voor uw huis die kan duren voor meerdere jaren te maken. Hieronder zijn 5 tips om u te helpen de vellen goed te installeren.

Metalen platen in het algemeen te meten 36-44 duim door 6 voeten. Een 40 inch metalen plaat een 38 inch dekkingsgebied nadat rekening is gehouden met overlap tijdens de installatie. Meet de lengte van de nok in inches. Verdeel de lengte van het dekkingsgebied. Dit geeft u het aantal rijen van metalen platen vereist. Meet de helling van het dak piek tot de dakrand in voet. Verdeel met 6 tot u de kolommen van metalen platen nodig te geven. Vermenigvuldig de rijen kolommen aantal metaalplaten vereist voor dak geven. Herhaal de berekeningen voor alle oppervlakken van het dak. Voor vereist nokken, meet de lengte van de nok en de omtrek van het dak in voeten en voeg. Verdeel met 6 tot u het nummer van 6 voet ridge caps nodig te geven. Het is het beste om wat extra materiaal om tegemoet te komen voor toekomstige reparaties aan te schaffen.

Een goede basis is essentieel voor een goede plaatsing van de metaalplaten. Het draagt ​​bij tot de stabiliteit van het dak. Installeer multiplex mantel over het gehele dakoppervlak. Dek af met 15 pound dak vilten papier. Zet het papier met gegalvaniseerde nietjes. Zorg ervoor dat u het vilt dakbedekking overlappen met ongeveer 3 inches langs de omtrek van het dak te beschermen tegen infiltratie van water.

Begin bij de dakrand en werk je weg gestaag naar het dak piek. De eerste rij van platen aan de onderzijde dak moet het dak uitsteken ten minste 2 inch. Dit helpt om de waterstroom uit de buurt van het dakbeschot af te leiden. Sta een 1-2 inch overlap tussen de bovenlaag en hieronder.

Het beste is om nagels van hetzelfde metaal als uw metaalplaten. Wanneer nagels van een ander metaal worden toegepast, kan gemakkelijk bijwerkingen veroorzaken vanwege de verschillende eigenschappen van metaal betrokken. Dit resulteert in schade aan uw dak en onderhoudswerkzaamheden. Het is een goed idee om gegalvaniseerde nagels van de juiste metaal gebruiken. De nagels moeten ringen om ophoping van water op het dak te voorkomen. Het verkrijgen van 3 inch nagels. Rijden in de nagels langs de bult op elke laag van de platen. Van plan om te gebruiken 20 tot 30 nagels op elk vel voor een veilige bevestiging.

Deze helpen om uw golfplaten dak weerbestendig. Zodra u de installatie van de platen hebt voltooid, kunt u overgaan tot de nok caps te installeren. Plaats ze langs de nok en de gehele omtrek van het dak. Ze helpen om vocht, wind, vuil, vuil en kleine dieren buiten te houden.