5 tips over het vervangen van sanitaire voorzieningen

keuken Inrichting

badkamersinrichting

badkuip Wedstrijden

toilet Inrichting

Wanneer u besluit om uw keuken of badkamer verbouwen zal je waarschijnlijk wenst te veranderen de sanitaire voorzieningen. Denk na over veel dingen wanneer je door dit proces. Je moet rekening houden met de aard van de kraan die je wil installeren, moet u de leidingen die beschikbaar is, de grootte van de gootsteen of bad, en hoeveel slangen en buizen die u nodig heeft.

Er zijn een paar verschillende soorten van spoelbakken. U moet de aard van de kraan te overwegen, de stijl van gootsteen je hebt en of je een waterfilter bevestiging en een spray slang. Er zijn 1-3 soorten hole van putten. Je moet dit weten voordat het uitzoeken van uw kraan. Als u wenst te veranderen ook de gootsteen op hetzelfde moment dat u het vervangen van de kraan dan voor zorgen dat je onder de gootsteen sanitair zal plaats bieden de keuzes die je hebt gemaakt. Overleg met een vertegenwoordiger in een huis verbetering winkel zal u helpen met uw beslissingen en uw keuzes. Je moet ook om te overwegen als je gaat te willen een vaatwasser of een vuilophaal te installeren. Elk ander item dat u wilt in uw keuken sanitair systeem te installeren zullen de eisen veranderen moet je denken als u het maken van uw keuzes.

Wastafels komen ook in een paar verschillende soorten. Als u alleen het vervangen van de kraan de telling van de gaten in de toonbank. Kies een kraan dat uw nieuwe motief zal passen, en zal ook passen bij uw stijl van de gootsteen. Er zijn grote bekken putten die plaats biedt aan een grotere hoeveelheid water en ondiep degenen die verschillende stijlen van kranen nodig.

Bij het vervangen van een bad armaturen moet je ook nadenken over wat er al is. Als u een enkele pull watertoevoer en je wilt een twee knop handvat systeem kiest, je hebt ook te veranderen het sanitair in de muur achter het bad aan de andere stijl van kraan tegemoet te komen.

Toiletten komen in één stuk en twee-delige modellen. De tweedelige model wordt geleverd met de commode en de tank als afzonderlijke onderdelen die samen bout tijdens de installatie. Zorg ervoor dat als je je wc om de was ringen die de afvoer af te dichten om de vloer te krijgen vervangen. Dit zal het afval te houden op weg naar de riolen en niet in uw vloer.

Algemene kennis

In elk van de loodgieterswerkinrichtingen u besluit te vervangen is het belangrijk om de Leidingen inspecteren. Als je oude ijzeren pijpen u kunt wensen om ze te veranderen voor nieuwe PVC of koperen buizen die langer zal duren en geven u minder moeite. Ijzer verzamelt sediment dat u drainage problemen zal geven. U moet ook alle slangen die je moet inspecteren. Als de watertoevoer slangen die gaan elke loodgieterswerkinrichting kijken droge, gebarsten, oud of verkleurd dan moet je de lengte die u nodig hebt controleren en vervang ze net zo goed. Een eenvoudige waterpomptang en verstelbare tang zal werken voor de meeste sanitaire voorzieningen vervangen te krijgen.