5 tips om een ​​flatscreen monteren in een rv

Stap 1 – Bevestig de montageplaat

Stap 2 – Zorg dat de tv zal worden Opknoping Op een veilige plaats

Stap 3 – zet de arm Goed

Stap 4 – Draai de Schroeven Losjes

Stap 5 – Versterking van de boutjes los met Adhesive

Het nemen van uw conventionele TV en de invoering van een flat screen kunnen maken tv-kijken in uw camper een handige en plezierige ervaring. Ten eerste moet je beslissen wat voor soort flatscreen-tv te kopen. Flatscreen-tv’s gemaakt van LCD’s zijn een uitstekende keuze voor campers zoals ze zijn dun en kunnen een hoop gedrang te behandelen. Na het kiezen van een TV, moet u een mount te kopen. Er zijn vele soorten mounts om uit te kiezen: swivel mounts, neerklapbare mounts, en stationaire beugel mounts zijn een paar. Zorg ervoor dat je model waarmee u de TV gemakkelijk te kijken, en van zo veel plaatsen in de camper mogelijk. Je kan zo’n mounts vinden op een elektronica winkel, maar wilt u misschien een speciaal voor campers, in welk geval je zou willen om het te bestellen via het internet te krijgen. Sinds flatscreen televisies nemen minder ruimte in dan de conventionele televisies, wilt u misschien uw oude televisie doos om te zetten in kastruimte. Anders zou u wilt krijgen een draaibare muurbevestiging die u zal toestaan ​​om de TV smullen van de oude uitsparing wanneer niet in gebruik. Dit laat je toe om de voordelen van een draaibare mount, zonder bang te zijn dat het zal uitzwenken tijdens het rijden te genieten.

Met behulp van de bijgeleverde schroeven, bevestig de montageplaat aan de achterkant van de televisie. De plaat moet kunnen hechten aan elk merk televisie.

Zorg ervoor dat de televisie-compartiment in uw camper heeft houten dik genoeg voor de schroeven die bij de beugel kwam. Als het hout is niet dik genoeg is, kunt u uw eigen doos met multiplex, hamer en spijkers mode. Het is van essentieel belang om de televisie te monteren in een stevige plaats of loopt u het risico schade aan uw dure nieuwe flat screen. Als u niet zeker weet of de muur staat zijn om de belasting te nemen zal zijn, is het misschien de moeite waard zijn om contact op met een professionele installateur.

Zorg ervoor dat de beugel juiste richting in het inwendige van het compartiment televisie. Dat betekent dat de montageplaat kunnen glijden in de beugel, met het open einde naar boven is. Met de bijgeleverde veren, zet de arm aan de binnenzijde van het compartiment televisie.

Hang de televisie op de arm en stel de hoogte van de unit op de arm zoals gewenst. Draai de schroeven los – u zult het verwijderen van veel van deze in de volgende stap.

Verwijder een schroef, een industriële lijm om zijn draden, en vervang de schroeven stevig vast. Herhaal deze stap voor de overige drie schroeven. Zorg ervoor dat elke schroef is nu stevig op zijn plaats. Nu alles wat je hoeft te doen is aan te sluiten op de juiste kabels en geniet van uw nieuwe flatscreen tv.