5 tips bij het aandraaien loodgieterswerkmontage

Krap, maar Not Too Tight

Vermijd het strippen van de Threads

Righty Tighty, Lefty Loosey

Loodgieter Tape

Houd het sanitair Fittings Warm

Bij het werken op uw eigen sanitair, moet je aandacht besteden aan uw sanitair kraanwerk. Het nemen van de tijd om te controleren of kan voor problemen bespaart u later op de weg. De volgende informatie zal u een aantal tips die u kunt gebruiken bij het vastdraaien van de loodgieterswerkmontage.

Voor uw sanitair goed water te verspreiden, zijn de leidingen niet super strak te worden beveiligd. De gedachte is dat strakker is beter omdat het water altijd een uitweg uit een pijp te komen zal vinden. Als het gaat om huishoudelijk sanitair, maar dit is gewoon niet het geval. De manier waarop de loodgieterswerkmontage worden gemaakt en in elkaar gezet, het aandraaien van de loodgieterswerkmontage kan uw project daadwerkelijk belemmeren in plaats van het creƫren van deze afdichting. Veel loodgieterswerkmontage hebben rubberen afdichtingen binnen hen. Als u de armaturen draai te strak, dan kunt u deze zegels vervormen. Als dat gebeurt, zal je een hogere kans op lekkages hebben.

De sanitaire artikelen zijn meestal breed bouten. Binnen elke fitting zijn draden die schroef op de leidingen naar een strakke montage te maken. Als u de armaturen te hard aan, loopt u het risico van het strippen van deze draden lopen. Net als elke soort schroef of bout, als je een draad strippen, zult u merken dat het moeilijker is om de fitting los te maken en aan te zetten. Dit leidt altijd mogelijke lekkage te vormen of, in het slechtste geval, een buis breken onder extreme omstandigheden zoals koude of hoge druk.

Als je in een schroef (of open een pot of fles, wat dat betreft), draaien naar links los de schroef en draaien naar rechts verstevigt het. Hetzelfde geldt voor sanitair kraanwerk. Als u herinneren welke manier je de fitting te draaien, zal u voorkomen dat een slechte afdichting of loodgieterswerkmontage die mogelijk worden ontdaan. Het is een veel voorkomende fout die gemakkelijk kan worden vermeden.

Een handig hulpmiddel van de loodgieter, tape loodgieter zorgt voor een sterkere afdichting die is waterdicht. De band wordt meestal gemaakt van silicone. Met behulp van deze band rond uw sanitair kraanwerk terwijl je draai ze zal voorkomen dat u ze vast te zetten te veel. Ook zal beschermen tegen het lekken wanneer de fittingen verbindt.

Als de leidingen u werkt aan zijn buitenkant is het een goed idee om het beslag verpakt in magnetische isolatie te houden. Wanneer het water schiet door een pijp en de lucht buiten is extreem koud je zou kunnen worden geconfronteerd met het bevriezen van leidingen, gebarsten leidingen en gebarsten zeehonden. Het verpakken het beslag zal helpen om de temperaturen stabiel hele jaar.