5 stappen om verf van betonnen muren te verwijderen

Stap 1-Bepaal welke methode u zult gebruiken

Stap 2-Voorbereiden en schone ondergrond

Stap 3-Verwijder de Paint

Stap 4-Collect Stripped Verf voor verwijdering

Stap 5-Spoel het betonoppervlak met schoon water

Die frisse nieuwe look die je hebt gepland voor uw huis exterieur, woonkamer, keuken of badkamer muren zullen alleen blijken te zijn zo goed als de voorbereidingen die je maakt voordat u een nieuwe verf baan te zijn. Het is belangrijk om de oude verf van betonwanden verwijderen als het peeling of schilferen. Dit zal enige elleboog vet te betrekken en, helaas, die niet komen in een blikje. Volg deze stap-voor-stap handleiding om het proces makkelijker en probleemloos.

Voor buitenmuren zowel zandstralen en macht wassen zijn beproefde methoden voor het verwijderen van oude verf van de harde ondergrond, zoals beton. Vraag advies aan uw verhuurbedrijf alvorens te beslissen over deze methoden, omdat beide gebruik van hoge druk water en kan schade aan uw muur veroorzaken en uzelf als ze niet goed behandeld. Echter, met een beetje oefening en zorg uw werklast kan aanzienlijk worden gekapt.

Voor binnenmuren deze methoden niet geschikt zijn vanwege de rotzooi die ze maken. Als u besluit om een ​​industrieel oplosmiddel of stripmiddel gebruiken, onthoud deze zijn giftig en moeten zorgvuldig worden verwijderd. Je moet jezelf te beschermen door het dragen van geschikte kleding, rubber handschoenen en een veiligheidsbril. Er zijn verschillende basis van soja strippers op de markt die veiliger in gebruik en minder gevaarlijk voor het milieu. Deze komen in de vorm van een gel die wordt aangebracht op het oppervlak en bezinken tijd. De gel kan opnieuw worden toegepast steeds opnieuw op hetzelfde oppervlak als de oude verf dik of moeilijk. Een mogelijk nadeel is dat het enige tijd om het schoon resultaat die u wenst te nemen.

Het is belangrijk dat het gebied vrij is van losse verf, olie, vet of een vreemde stof die verkleuring kunnen veroorzaken in uw uiteindelijke verf baan. Verwijder losse verf met een schraper, staalborstel en reinigingsmiddel. Duidelijk uit losse puin van eventuele scheuren of gaten in het oppervlak en repareren met cement of vulstof zoals latex metselwerk kalefateren.

Altijd onthouden, veiligheid eerst. Bescherm uzelf door het dragen van een bril, lange mouwen en lange broek. Veel chemische strippers zijn giftig en kan brandwonden of irritatie van de huid veroorzaken, dus draag zware rubberen handschoenen om uw handen en onderarmen te beschermen. Breng de stof naar de oude verflaag oplossen en laat hem zijn werk te doen voor de aanbevolen tijd. Grondig wassen. U kunt aan de slag op het behandelde oppervlak met behulp van een schraper, staalborstel en schuurpapier.

Neem contact op met gevaarlijke stoffen coördinator van procedures beschikking.

Nu heb je een schone lei gecreëerd voor het geven van uw muur die nieuw leven ingeblazen!