5 manieren om oude kranten te hergebruiken om het huis

1. Glas en Floor Cleaning

2. Zaaien Pots

3. Compostering

4. Fire Starters

5. Gift Bags

Oude kranten moeten niet direct naar de prullenbak als je een dozijn kan vinden en men gebruikt voor dit item. Hieronder vindt u verschillende praktische manieren om oude kranten rond het huis opnieuw te vinden. Deze tactiek zou niet alleen helpen geld te besparen, maar ook helpen het milieu ook.

Veel huiseigenaren het erover eens dat het beste gebruik van oude kranten zou zijn om schoon glas. Moge het spiegels, ramen, computerschermen of televisieschermen, oude kranten zijn zeer geschikt voor het reinigen van deze glazen artikelen. Wat u moet doen is om een ​​deel azijn en een deel water te mengen. Dan bal op de krant en genieten van het in het mengsel. Zorg ervoor dat u het teveel betaalde bedrag knijpen. Veeg het oppervlak van het glas met de geweekte krant met cirkelvormige beweging. Droog het met een stuk droog krant. Voor de vloer, kunt u oude kranten als vloermatten gebruiken. Leg een aantal pagina’s in de buurt van de toegangsdeur. Op deze manier, wanneer iemand de deur binnenkomt, de krant mat zal vocht uit iemands schoenen. Dit is een geweldige manier om de vloer te beschermen tegen modder, sneeuw of water.

Oude kranten kunnen ook worden gebruikt als zaaien potten. Dit kan door die een pot met natte krant lijm gedompeld. Nadat je de pot mal volledig hebben behandeld, laat het drogen. Zodra het volledig is opgedroogd, kunt u de pot te verwijderen. Voila, je hebt een seeding pot gemaakt van oude kranten. U kunt beginnen te gebruiken door deze te vullen met grond en het planten van zaden in.

Als je een tuin hebt en je compost nodig hebt, kunt u oude kranten gebruiken. Snijd een paar pagina’s van de krant in reepjes en meng ze samen met gemaaid gras. Het mooie hiervan is dat de krant composteert gemakkelijk. Niet alleen dat, het absorbeert ook de onaangename geur die afkomstig is van het gecomposteerde grasresten.

Voor degenen die een open haard thuis, kan oude kranten worden gebruikt als aanmaakblokjes. Zoals u waarschijnlijk weet, het starten van een brand kan moeilijk zijn vooral tijdens de winter. Kranten zal het gemakkelijker maken voor u om uw huis warm tijdens het koude seizoen te houden. Wat moet doen is om kranten verkreukelen in ballen. Plaats deze ballen in de schoorstenen met aanmaakhout. Steek een lucifer in de meegeleverde kranten. Dit zou gemakkelijk een brand in de schoorsteen te starten.

Voor de vakantie seizoenen, kunt u oude kranten in geschenkverpakking of gift wrappers hergebruiken. Gift wrappers zijn meestal duur, vooral als je gaat om zo veel cadeaus te verpakken. Maar als je oude kranten te gebruiken, zou je niet alleen bespaart een hoop geld, je zal ook het verstrekken van de geschenken met een unieke uitstraling. Het zou ook een geweldig idee als je het cadeaupapier kunt aanpassen met behulp van pagina’s die betrekking hebben op de persoonlijkheid van de ontvanger van het cadeau’s. Zo kunt u de mode-pagina gebruiken voor uw fashionista vriend of de sport-sectie voor je sportieve neef.