schilder je linoleum tegels?

Schilderen Uw Linoleum Tile

Tips voor het verkrijgen van een duurzame Paint Job

Linoleum tegels, in tegenstelling tot vele geloven, kan worden geschilderd. De resultaten kunnen ook permanent zijn, zonder schilferen of chippen indien behandeld te worden en de juiste verf wordt gebruikt.

Schilderen een linoleum is niet ingewikkeld, maar het is belangrijk om zorgvuldig en grondig gaan met elke stap. Ten eerste, stofzuigen en reinigen van de vloeren, en strip eventuele waslaag van het linoleum. Dan zand de vloeren met een fijne korrel. Huur een parketschuurmachine als je een groot gebied te dekken. Schoon en veeg de vloeren grondig na het schuren en laten drogen. Snijd rond de randen, en vervolgens een dunne laag verf met een 1/4-inch roller. Laten drogen, en herhaal twee keer.

Wanneer schilderen met olie of op basis van polyurethaan verven schilder niet als het vochtig of buiten regent of wanneer de luchtvochtigheid hoog is. Houd de warmte in de kamer die u zijn schilderij minstens 70 graden Fahrenheit. Open de ramen aan de ruimte goed ventileren en niet ademen in de rook. Gebruik drie dunne lagen verf, niet een of twee dikke lagen. Laat de vloer drogen gedurende ten minste 24 uur tussen elke laag.