het toevoegen van zolder isolatie om een ​​afgewerkt zolder

Stap 1 – Meet Present Isolatie

Stap 2 – Overweeg zolder isolatie te gebruiken

Stap 3 – Het toepassen van Zolder Isolatie

Een goede isolatie is een ideale manier om het huis warm te houden en te snijden energierekening. Voor het toevoegen van zolder isolatie, inspecteren de toestand van de oude isolatie. Let op: niet werken op vermiculiet isolatie, zoals het gewoonlijk asbest bevat en mag alleen door professionals worden behandeld.

Om te bepalen of er behoefte is aan meer isolatie gebruikt een liniaal om de breedte van de isolatie in de zolder meten. Aanbevolen afmetingen zijn 3,5 inch voor de geblazen-in losse cellulose, 3,2 inch voor glasvezel batts, en 2,5 inch voor geblazen in glasvezel.

Voeg meer isolatiemateriaal indien de metingen onder de aanbevolen figuren. Het beste is om de isolatie van hetzelfde type toe te voegen als wat er al is.

Glasvezel batts kunnen gemakkelijk worden toegepast door ze loodrecht tot op balken, dit voorkomt dat deze comprimeren onder de isolatie. Voor losse-fill glasvezel of cellulose, gebruik dan een spuitpistool of blazen machine. Controleer het materiaal op de juiste dichtheid. Vul alle scheuren, zeehonden en hiaten.

Gebruik een handzaag om af te schrapen overtollig materiaal zodra de isolatie is ingesteld.

LEER HOE te kiezen tussen de 2 belangrijkste soorten ingeblazen ISOLATIE – glasvezel of cellulose.