het toevoegen van koloniaal huis stylings aan uw exterieur

Met behulp van Colonial Sidings

Kleurplaten Ideeën voor de Koloniale Effect

Koloniaal huis plannen zijn een opleving in de afgelopen tien jaar gemaakt en zijn nu zo populair als moderne woning plattegronden. Koloniale huis stijlen zijn ontstaan ​​uit de samenvoeging van verschillende culturele tradities en dus zijn er geen gedefinieerde parameters waarbinnen een koloniaal huis kan worden vormgegeven. De huidige stedelijke en voorstedelijke Colonial huizen vaak mengen diverse traditionele plattegronden, zoals de Federal, Cape Cod, Georgische, Saltbox en Ranch.

Echter, er zijn een aantal eenvoudige manieren om ervoor te zorgen dat uw huis heeft een duidelijke en zeer tastbare koloniale styling element aan.

Een van de makkelijkste manieren om een ​​echte koloniale sfeer vast te stellen is het Colonial opstelsporen toe te voegen voor het dak. Dit zijn een praktisch en gracieuze alternatief voor de meer conventionele dak bekledingen.

Een van de meest voorkomende zijlijnen de Nederlandse koloniale gevelbeplating die is geïnstalleerd langs twee lagen. De gevelbekleding kan worden gemaakt van gordelroos, hout duig of de meer traditionele keuzes, zoals baksteen of steen. Deze rangeersporen kan eenvoudig worden bevestigd op hout of staal backings, en de meeste van hen zijn in de detailhandel met bijpassende afwerking en sierlijsten om de gehele inrichting te verenigen. Een huis met koloniale zijlijnen, een Gambrel dak en uitlopende dakrand ziet er meestal Colonial.

Een huis dat weinig Colonial design elementen heeft kan nog steeds bereiken dit charmante verschijning door middel van kleur coördinatie. Als u wilt uw huis er een beetje groter, gebruiken zijspoor in lichtere tinten. Voor 2-verdiepingen huizen, multi-color opstelsporen zijn ideaal waarin de donkerdere tint wordt gebruikt langs de lagere-end van de muren, wordt het medium schaduw op de tweede verdieping en de lichtste kleur wordt gebruikt voor het bovenste deel van het huis. De kleur van de gevelbeplating dient mengen met de algehele styling van het huis en uw persoonlijke voorkeur. Sommige populaire voorbeelden in dit genre zijn onder andere

Colonial Aanbevelingen voor de Exteriors