het toevoegen van een mudroom kast om uw mudroom

Stap 1 – Bepaal waar de Kast Will Go

Stap 2 – Meet de Space

Stap 3 – Go Shopping

Stap 4 – Hang het gordijn

Stap 5 – Het organiseren van de Space

Gelukkig voor een mudroom, maar misschien wat je nodig hebt is een mudroom kast. Een mudroom vangt al de rommel en rotzooi voordat het zich uitbreidt naar de rest van uw huis. Als u een bestaande kast in uw mudroom dan u gemakkelijk planken of opslag bakken toe te voegen georganiseerd te houden. Maar wat als je niet beschikt over een kast te hebben? Hier is hoe een toe te voegen.

Sommige mudrooms hebben een uitsparing, misschien waar de gootsteen is gevestigd. Een andere optie is om het einde van een kamer zonder een deur.

Meet de breedte en hoogte van de ruimte. Maak een notitie van eventuele opslag bakken of haken u nodig heeft.

Koop een gordijn of een vel breed genoeg voor de breedte van de ruimte vermenigvuldigd met 3 of 3 mogelijk te maken voor het verzamelen. Controleer ook de lengte. Met een trekstang lang genoeg voor de ruimte. Meeste trekstangen instelbaar. Pak de opslag items die u nodig hebt.

Bij gebruik van een vel, snijd een kleine verticale aan het einde van de gleuf in de bovenste vouw het vel. Rijg het gordijn (o) r vel op de stang. gewoon gebruik maken van een trekstang om het gordijn of vel hangen over de opening.

Rust je kast met planken voor de opslag van handdoeken en andere benodigdheden. Haken op de muren zijn geweldig voor opknoping up jassen, hoeden en sjaals. Voeg een plastic bak of mand voor elk lid van onze familie. Op deze manier heeft iedereen een plek voor hun spullen en misschien zult u minder hoort, “Mam, waar is mijn rugzak? ‘In de ochtenden. Extra opslagruimte bakken kan buiten het seizoen winter handschoenen of zomer flip flops te houden.