het toevoegen tegel concrete patio

Stap 1 – Bereid

Stap 2 – Maatregel

Stap 3 – Design

Stap 4 – Breng Mortel

Stap 5 – Voeg Tiles

Stap 6 – Grout

Stap 7 – Seal

Zonder enige decoratie, kan betonnen patio’s zien er nogal vlakte. Echter, met de toevoeging van een aantal tegels, kunt u een uniek ontwerp voor uw terras te creëren met behoud van functionaliteit.

Het oppervlak van beton patio’s zijn gemakkelijk te bereiden door ze grondig te reinigen met een harde haren borstel en wat warm water en zeep. Schrob de hele terras alvorens te spoelen met schoon water en laat het drogen.

Om ervoor te zorgen dat je niet te veel of te weinig tegels te kopen, het meten van het gehele gebied van de patio die u op zoek bent om te bedekken met tegels. Dit moet uw eerste stap ongeacht de grootte van de tegel die u wilt gebruiken. Het verstrekken van personeel bij de tegel winkel met de lengte, breedte en diepte van het gebied zal hen in staat stellen om de hoeveelheid tegels die nodig is om de taak te voltooien bevestigen. Het kiezen van een groter formaat van de tegel zal de hoeveelheid van het snijden dat je nodig hebt om te ondernemen te verminderen.

Hoewel u waarschijnlijk een idee van de ontwerpen dat concrete patio’s past, moet u nog steeds markeren uw ontwerp op het beton als je eenmaal hebt de tegels je wilt. Zelfs als u van plan bent om tegels in de traditionele rechte lijnen te leggen, is het nuttig om een ​​in de juiste positie te leggen voor het opsporen van rond het met een krijtje of een marker. Zorgen dat u onder een ¼ inch rondom elke tegel om rekening te houden met de specie die nodig zullen zijn. Als u van plan bent een specifiek ontwerp, een notitie maken op de rug van de individuele tegels als een herinnering aan de posities waar ze zullen worden geplaatst.

Kant en klare mortel is perfect voor gebruik met beton patio’s en moeten rechtstreeks aan het beton met een troffel worden toegepast. In eerste instantie alleen genoeg mortel twee tegels passen, zoals tot vaststelling van te veel zal alleen maar betekenen dat het zal opdrogen, voordat u een kans om de panelen op hun plaats gezet te hebben.

Zodra een kleine hoeveelheid van de mortel op zijn plaats is, kunt u beginnen om de tegels te voegen. Neem uw tijd in hen bevestigen, zodat u het ontwerp dat u nodig vast te stellen. Begin altijd in een hoek, ideaal weer werken aan de ingang van uw huis, zodat tegels geplaatst op mortel niet worden verplaatst door te lopen over hen later op.

Wees voorzichtig om geen stenen knock-out van de plaats bij het toevoegen van verdere tegels, zoals mortel gemakkelijk kan schuiven op concrete patio’s. Laat de mortel drogen voordat voegen.

Zodra de tegels zijn in de plaats, kunt u specie tussen hen. Houd een natte spons in de hand weg te vegen overtollige voordat het een kans heeft om te drogen en voortdurend te spoelen om te voorkomen dat geveegd mortel van wordt verspreid op schone tegel. Strijk de specie als je gaat naar een keurig resultaat. Laat de mortel goed drogen voordat het afdichten.

Royaal borstel op een tegel en specie sealer in overeenstemming met de instructies, ervoor te zorgen dat u zoveel lagen aan te brengen als nodig is om uw werk te beschermen. Laat dit drogen ten minste 24 uur voordat u de betegelde betonnen terras.