het bevestigen van een gebied tapijt loper te trappen

Stap 1 – tackless Strip

Stap 2 – Het installeren van Carpet Pad

Stap 3 – Het beveiligen van de Runner naar de Eerste Stair

Stap 4 – bevestigen Carpet Runner aan de Strips

Stap 5 – Bevestiging van de Runner aan de achterkant van het Stairs

Het installeren van een gebied tapijt loper op de trap is al lange tijd een karwei gedaan door professionals in de tapijtindustrie. Het bevestigen van een gebied tapijt loper trap is niet moeilijk om te doen en deze stappen zal u tonen hoe

Meet de breedte van de loper die u hebt aangeschaft en dat aftrekken van de breedte van de trap dat vervolgens delen door twee. Markeer deze afstand op de trap tussen de breedte van de loper.

U zult één tackless strip voor elke stap die u in uw project gebied moeten. Gebruik uw blikschaar aan elke tackless strip 2-inches kleiner dan de breedte van de loper te snijden, maar zorg ervoor dat er een spijker binnen 1 inch van elk uiteinde.

Leg een stuk schroot tackless strip tegen de achterkant van de stap en plaats een tackless strook voor, centreren, stoten het dan tegen de schroot met de pennen tegenover de riser. Spijker de riser op zijn plaats en verwijder de restanten van hout. Herhaal deze stap voor elk van de trap in uw project.

Trim uw tapijt pad naar de dezelfde grootte als de cut tackless lopers en 3-inches langer dan de diepte van het loopvlak.

Kont het pad in naar de voorkant van de tackless strip vervolgens nagel de rand op zijn plaats met een 9/16-inch nietje elke drie centimeters van elkaar. Trek het tapijt pad strak over de rand van de stap onder degene die je mee bezig bent en nietje in elke drie centimeter in de onderkant van de rand.

Snijd het tapijt pad waar de achterkant van de trede en de rand van de trede voldoen.

Controleer de uiteinden van het tapijt loper met het plein om ervoor te zorgen dat ze zelfs. Als ze de loper niet bent markeer dan bekleding met het tapijt mes uit de achterkant. Toepassen latex lijm de randen om rafelen te stoppen.

Als de lijm droog is ontrollen de runner-up van de trap net genoeg om drie trappen te dekken. Duw het einde van het tapijt loper tegen de achterkant van de eerste stap waarbij u de runner lijn tussen de merktekens layout. Met de elektrische nietapparaat het tapijt loper achter de trede om 3 inches.

Line het tapijt runner-up met de lay-out markeringen op de eerste tackless strip duw deze tegen de strip met behulp van uw hand.

De kniespanner wordt gebruikt om het tapijt loper plaats blijven maken. Zet de voorkant van de kicker in het midden van het tapijt loper ongeveer twee duim tegenover de achterkant van de trap. Gebruik één hand om de voorste knop ingedrukt te houden en de andere aan de as van de kicker niveau te houden. Gebruik je knie aan de kicker om de loper te bevestigen en herhaal elke drie duim links naar rechts te raken.

Als uw inspanningen creëren een uitstulping in het tapijt of lijkt het niet houden en til de loper recht omhoog en opnieuw proberen het.

Gebruik het tapijt gereedschap en hamer op het tapijt runner flush tegen de achterkant van de trap en de tackless strip te maken. Nieten loper in de plooi waar de achterkant van de trap aan het loopvlak. Nu, nieten elke rand van het tapijt runner 2 inch boven de bodem van de achterkant van de stap.

Herhalingen Stap 4 en Stap 5 tot je bij de laatste stap knip dan het tapijt runner flush tegen de onderzijde van de rand van de bovenste trede. Zet de latex tapijt lijm langs de randen van het tapijt loper Vervolgens niet op zijn plaats op de bovenrug van elke stap 3 inch.