een dozijn gemakkelijkste bloeiende boomgroei

Container of Wortelgoed

plantinstructies

New Tree Care

1. Ann Magnolia (Magnolia x Ann)

2. Oost-Redbud (Cercis canadensis)

3. kornoelje (Cornus Florida)

4. Goldenraintree (Koelreuteria Paniculata)

5. Jane Magnolia (Magnolia x Jane)

6. Kousa kornoelje (Cornus Kousa)

7. Noord-Catalpa (Catalpa speciosa)

8. Mimosa Boom (Albizzia Julibrissin)

9. Sweetbay Magnolia (Magnolia toverhazelaar)

10. Red Buckeye (Aesculus Pavia)

11. Tuliptree (Liriodendron tulipifera)

12. Washington meidoorn (Crataegus Phaenopyrum)

Darcy Logan is een schrijver, redacteur, en graficus. Ze behaalde haar Bachelor’s in het Engels en haar Master’s in het onderwijs van Middle Tennessee State University, en schrijft over home improvement, tuinieren, en decoreren voor deze website.

Veel mensen gebruiken bloeiende bomen als focal points in het landschap van hun erf. Bloeiende bomen kunnen groenblijvende of bladverliezende zijn en velen hebben geurende bloemen. De vroege lente bloeiers zijn een bijzonder leuke manier om het seizoen te verwelkomen. Bloeiende bomen vaak ook aan te trekken een breed scala aan wilde dieren, waardoor ze een perfecte optie voor de natuurliefhebber. Kies rassen die geschikt zijn voor uw groeiende regio en volg altijd specifieke instructies met betrekking tot het planten en zorg die bij de boom.

Bomen kunnen ook worden gekocht als container gegroeid, gebald en jute (B & B), of een blote wortel. Containers gekweekte bomen variëren in grootte en hebben het voordeel van niet te zijn door de stress van te zijn opgegraven gebracht. B & B bomen komen ook in een verscheidenheid van grootte, maar kan groter zijn dan container geteelde bomen zijn. Ze werden meestal gegraven uit de kwekerij en dan verpakt in jute. De graven proces kan de wortels beschadigen, echter. Kale wortel bomen komen zonder grond (met hun wortels “kale”) en moeten worden geplant, terwijl ze slapend. Ze zijn meestal kleiner dan de container gegroeid en gebald en jute bomen.

Aangekocht bomen worden geleverd met plantinstructies die zorgvuldig moet worden gevolgd. In het algemeen dient dus in een gat dat twee keer zo groot, maar iets minder diep dan de kluit. Dit zal de wortels ruimte om zich te verspreiden, zonder te proberen om te groeien door middel van harde grond te geven.

Mulchen tenminste drie voeten van de ruimte rond een pas geplante boom is een goed idee, omdat het helpt de bodem vochtig blijven. Echter, bij het toevoegen van mulch, nooit toestaan ​​dat het aan de stam van de boom te raken.

Denk aan het uitzetten van de nieuwe boom te ondersteunen totdat de wortels zijn gevestigd. Niet het spel staat te strak, en vergeet niet om de steun draden verwijderen zodra de boom is gevestigd. Anders kunnen zij in de stam gesneden en de boom doden.

Nieuwe bomen moeten regelmatig water door het groeiseizoen. Als je niet in staat om het consequent water bent kun je een boom tas omheen die een gestage druppelen van water zal leveren zonder dat u hoeft te maken over uw boom genoeg plaatsen.

Nu dat je klaar bent om te planten, hier zijn een tiental van de makkelijkste bloeiende bomen groeien.

Ann magnoliabomen behoren tot een groep van hybride magnolia die in 1950 is ontwikkeld door het Amerikaanse National Arboretum. Hij bloeit in het midden tot eind maart, hoewel het vaak zal opnieuw bloeien sporadisch in de zomer. De tulpvormige bloemen zijn een diep paars-rood, en de donkergroene bladeren zal een mooi geel in de herfst. Het heeft een gematigde groei, maar zal alleen bereiken een hoogte van ongeveer acht tot 10 voet met een soortgelijke spread. De grond rond de boom moet goed uitlekken, maar past zich aan de meeste grondsoorten, en dient een volledige of gedeeltelijke blootstelling aan zon. Deze magnolia groeit het best in de zones drie tot zeven.

Deze inheemse soort produceert prachtige clusters van roze-roze bloemen rond april. De bladeren beginnen als een paarsrode, dan overstappen op donkergroen, en uiteindelijk geel in de herfst. Het zal groeien ongeveer 20 tot 30 voet hoog met een soortgelijke spread, liever de volle zon of halfschaduw blootstellingen in de zones van vier tot en met negen. Deze boom is zeer eenvoudig om te groeien en zal veel water of zorg nodig hebben. Deze boom is uitstekend op het aantrekken van wilde dieren, zoals het noorden van Boomkwartels, mezen en zangvogels. Interessant genoeg, de Oost-redbud was ook een favoriet van George Washington en is meerdere malen genoemd in zijn dagboeken.

Hoewel er andere soorten bloeiende kornoeljes, cornus florida heeft de naam als het verdiend “bloeiende kornoelje boom.” Het wordt ook wel de roze kornoelje, de witte kornoelje, of de rode kornoelje, afhankelijk van de kleur van de bloem die het produceert in de lente. In de herfst, de groene bladeren een briljante rood-paars. Het produceert ook een rode vrucht die winter zangvogels alsmede chipmunks, eekhoorns en andere wilde dieren aantrekt. Het doet het goed in blootstelling van de volle zon tot halfschaduw en heeft behoefte aan een vochtige, goed gedraineerde grond. Bloeiende kornoeljes hebben een gematigde groei en zal groeien ongeveer 25 voet lang met een soortgelijke spread.

De Goldenraintree is ook bekend als de Chinese vlam boom of gouden raintree. Het produceert gele bloemen in het begin van de zomer, gevolgd door papierachtig opknoping capsules die er uitzien als kleine Chinese lantaarns. Deze boom heeft een goede weerstand tegen ziekten en plagen en verdraagt ​​luchtvervuiling en droogte. Het groeit snel en hoogten van ongeveer 30 tot 40 voet bereiken met een vergelijkbare spread. Goldenraintrees komt dus in een volledige blootstelling aan de zon en diverse bodemtypes tolereren, maar ze superieure zones vijf tot negen doen.

Jane magnolia’s zijn een andere boom die werd ontwikkeld in de jaren vijftig door het Amerikaanse National Arboretum. Om die reden, ze niet bloeien pas later in het voorjaar, waardoor vorstschade te voorkomen. Hun tulpvormige bloemen zijn rood-paars aan de buitenkant en wit aan de binnenkant. In de herfst, de groene bladeren een mooie koperen kleur. Dit is een kleine boom, slechts matig groeien tot een hoogte van 10 tot 15 voet met een 10-foot spread, maar het is zeer winterhard en aanpasbaar aan vrijwel elk type bodem, hoewel het vochtig en goed gedraineerde grond verkiest. Het groeit het best in volle tot gedeeltelijke zon blootstelling in zones vier tot zeven.

De kousa kornoelje is ook bekend als de Japanse kornoelje. Het produceert witte of roze stervormige bloemen laat in het voorjaar, terwijl in de zomer, groeit een klein rood fruit, vergelijkbaar met een framboos, die aantrekkelijk is voor vele soorten wilde dieren. De vrucht zal aan de boom blijven, zelfs na zijn bladeren paarsrode hebben zich in de herfst. Deze kornoelje is zeer ziekte-bestendig en geniet van een volle zon of gedeeltelijke blootstelling aan zon. Hij kan tot een hoogte van 20 tot 30 voet met een gelijke spreiding. Japanse Kornoelje hebben lage eisen water en zal zich aanpassen aan de meeste grondsoorten. Het groeit het best in de zones van vijf tot en met negen.

De noordelijke catalpa boom is ook bekend als de winterharde catalpa, Western catalpa, sigaar boom en Catawba-boom. Het produceert grote witte bloemen in het late voorjaar of de vroege zomer. Deze boom is een snelle groeier en zal een hoogte van 40 tot 70 voet bereiken met een 20 tot 40 voet wijd verspreid. Northern catalpas kan tolereren zware omstandigheden en bestand zijn tegen natte, droge en warme omgevingen. Het moet worden geplant in een volle zon of gedeeltelijke blootstelling aan de zon in de zones van vier tot en met negen.

Mimosa bomen hebben een gladde textuur die hen de secundaire naam heeft verdiend “silk boom.” Elk voorjaar, deze boom produceert clusters van diepe roze bloemen die een breed scala aan vlinders en vogels aan te trekken. De varenachtige blad is bedekt met kleine witte haren die haar een zilverachtige glans. Deze boom groeit snel hetzij als afzonderlijk steel of meerstammige boom, tot een hoogte van 20 tot 35 voet met een gelijke spreiding. Zij hebben behoefte aan veel zon, liever de volle zon of halfschaduw, en ze gedijen in de drogere klimaten zones zes tot negen en zijn tolerant voor droogte. Het is bestand zijn tegen de winters van de zuidelijke Verenigde Staten, maar de bloemen beter in gebieden met een lange, droge zomer.

De Sweetbay magnoliaboom is ook bekend als de swampbay of moeras magnolia. Het produceert romig witte bloemen in het late voorjaar of de vroege zomer die een citroengeur hebben. Plant deze bomen in een vochtige, zure grond in de volle zon of gedeeltelijke blootstelling aan zon. Het heeft een matige tot hoge groeisnelheid en een hoogte van ongeveer 20 voet of meer bereiken met dezelfde spread. De boom trekt een groot aantal dieren dat veel verschillende soorten vogels omvat ook. Het groeit het best in de zones van vijf tot en met negen.

De rode buckeye, ook bekend als de scarlet Buckeye, is een vroege bloeier en begint kiemen zijn bladeren weken voor een andere boom. Rond april, begint het kiemen diep koraal-rode bloemen die vlinders en kolibries aan te trekken. Het beste ding over deze boom is het zal beginnen bloeien wanneer het slechts drie voet hoog! Hoewel het wordt beschouwd als een dwerg of een struik, zal het overal groeien van 10 tot 20 voet met een gelijke spreiding. Deze boom is zeer flexibel en groeien in elke blootstelling aan de volle zon tot schaduw. Het geeft de voorkeur aan goed gedraineerde zure bodems maar zal bodems die meer alkalisch tolereren. Voor de beste resultaten, houd het goed mulch, vooral als geplant in zonniger posities. Er dient te worden getransplanteerd in het vroege voorjaar, en het doet het beste in de zones van zes tot en met negen.

De tuliptree, ook bekend als de gele populier en de tulp populier, is een snel groeiende boom. Binnen zes tot acht jaar, kan deze boom groeien zoveel als 15 tot 20 voet lang. Bij rijpheid kan oplopen tot 60 tot 100 voet lang groeien, met een ovale vorm en een spreiding van 30 tot 50 voet. Het dankt zijn naam aan de grote groen-geel komvormige bloemen die tulpen die elk voorjaar bloeien lijken. De bloemen worden gevolgd door een kegelvormige vruchten. Maar deze bloemen zijn niet de enige kleur deze boom zal produceren. In de herfst, zijn diepe groene bladeren van een heldere gouden. Het houdt ook van veel zon en zal zich aanpassen aan vrijwel elk type bodem. Deze boom heeft een matige water eisen en is zeer goed bestand tegen ziekten en insecten. Het is afkomstig uit de Verenigde Staten en doet het het beste in de zones van vier tot en met negen.

The Washington Hawthorn (soms gespeld Hawthorne) produceert witte bloemen laat in het voorjaar. De bladeren, die ontstaan ​​roodpaarse alvorens donkergroen, zet een briljante tint oranje, rood of paars in de herfst. Het produceert ook een heldere rode vrucht die een verscheidenheid aantrekt van wilde dieren en blijft op de boom in de winter. Washington Hawthorns zal groeien ongeveer 25 tot 30 voet hoog met een 20 tot 25 voet te verspreiden, en ze moeten worden geplant in een volledige blootstelling aan zon. Het is niet noodzakelijk veel water en een hoge tolerantie voor zout en alkali bodems. Ze groeien het best in de zones van vier tot en met acht.