8 tips voor het aanbrengen van glasvezel hars

1. Draag Materiaal van de veiligheid

2. Zorg voor voldoende ventilatie

3. Gebruik glasvezeldoek

4. Gebruik een Paintbrush

5. Breng het op een ruw oppervlak

6. Breng meerdere lagen

7. Gebruik Oplosmiddelen voor het verdunnen van

8. Breng Onmiddellijk

Glasvezel hars wordt gebruikt om glasvezel oppervlakken te herstellen, zoals die op motorfietsen, auto’s, boten en vliegtuigen. Omdat glasvezel schade aan de gezondheid kan veroorzaken, is het altijd belangrijk om het product te gebruiken met de grootst mogelijke zorg. Hier zijn enkele tips die zeer nuttig tijdens de toepassing kan zijn.

Bij het werken met de chemicaliën, altijd voor zorgen dat beschermende handschoenen en kleding te dragen om de huid tegen direct contact te bewaken. De glasvezel hars kan erg jeuken. Het kan ook branden van de huid dus zorg ervoor dat een EHBO-kit voor te bereiden voor het geval dat.

Draag een masker ook. De hars moet worden gemengd met een katalysator voordat het soepel kan worden. Deze chemicaliën produceren sterke dampen en kan schade aan de gezondheid van de luchtwegen veroorzaken. Draag een masker om ervoor te zorgen de rook niet direct raken ingeademd.

De ramen open en de deur tijdens het aanbrengen. Indien mogelijk, werken in een open ruimte waar de verse lucht is zeer toegankelijk. Een adembescherming kan niet voldoende bescherming bieden als de kamer is omheind en niet goed geventileerd.

Glasvezel hars niet genoeg om een ​​sterke patch herstel verschaffen. Gebruik altijd de volledige patch systeem. De te repareren of opnieuw afgedicht met de hars moet worden versterkt met het doek. De hars uitsluitend de hechting effect. Het doek geeft de patch met de benodigde kracht.

Er zijn mensen die willen een spuitfles of een airbrush gebruiken om het bindmateriaal toe te passen over een beschadigde glasvezel omgeving. Echter, met behulp van een spray vergt te veel werk en dus meer applicatie tijd. Het vereist ook het gebruik van meer chemicaliën uitdunnen (aceton, gedenatureerde alcohol, enz.). Om de applicatie een stuk gemakkelijker en eenvoudiger Gebruik een penseel om de hars op het glasvezeldoek zetten.

Sand de oppervlakte van het gebied dat moet worden afgedicht of gerepareerd. Laat de eerste laag niet van toepassing op een glad oppervlak, omdat het kan niet goed plakken. Het kan ook mogelijk luchtbellen te vormen.

Een enkele laag kan niet effectief zijn, omdat er gebieden die per ongeluk kan worden gemist kan worden. Opdat het hars gelijkmatig wordt aangebracht op het oppervlak toepassen van twee of meer lagen. Heeft gelijkmatig toe te passen op uitstulpingen te voorkomen. Bovendien, verwijder eventuele ingesloten lucht of gekreukeld onderdelen alvorens deze te drogen.

Voor de eerste laag, dun de oplossing met aceton of denatureren alcohol. Dit maakt het soepel en gemakkelijk te sijpelen in scheuren en kleine ruimten. Tijdens het aanbrengen van de eerste laag, voorbij de randen om te voorkomen dat het verlaten van een ruimte onbehandeld. Gebruik volle sterkte voor het volgende jassen.

Wanneer de katalysator gemengd met de hars, zal het slechts een korte tijd voor de oplossing te harden. Daarom gelden de gemengde oplossing zo snel mogelijk terwijl het nog plooibaar.