7 snaar veiligheid trimmer tips om te onthouden

1. Trimmer Line

2. Beschermende kleding

3. Wet Weather

4. Tanken

5. opslag

6. Blades Installeren

7. Gebruik

Een string trimmer zal veel tijd met werken in de tuin op te slaan. Ze zijn goedkoop en eenvoudig te gebruiken. Er zijn een paar dingen die je in gedachten moet houden bij het gebruik van een met betrekking tot de veiligheid.

Alle trimmers zijn gemaakt om een ​​bepaalde grootte van de lijn tegemoet te komen. Als je een lijn die is te zwaar te gebruiken, kan het de motor benadrukken en ervoor zorgen dat de trimmer niet naar behoren functioneren. Als u niet langer de handleiding wanneer het tijd is om de lijn te vervangen, is het best om de oude lijn om mee te nemen wanneer u de nieuwe lijn te kopen te verwijderen.

Wanneer je een string trimmer te gebruiken moet u altijd beschermende kleding dragen. Het kan ongemakkelijk in de zomer om een ​​lange broek te dragen, maar het is aan te raden. De trimmer kan schoppen tot ongezien vuil zoals rotsen en kleine takjes, en schade voor de blootgestelde huid veroorzaken. Probeer om laarzen die zal beschermen uw voeten en enkels ook dragen. Het is ook belangrijk om uw ogen te beschermen met een goede bril of veiligheidsbril om dezelfde reden. Het dragen van beschermende oor bekleding is ook een goed idee, omdat sommige trimmers luid zijn.

Met behulp van in een string trimmer in nat weer is geen goed idee. Niet alleen heb je het risico van uitglijden en vallen, zal de trimmer niet op volle capaciteit als het wordt gebruikt op nat gras of borstel draaien. Dit kan uiteindelijk slijten de motor, dwingt je om het te vervangen voordat de typische levensduur.

Het is het beste om de trimmer afkoelen voor het tanken het. Als je brandstof toe te voegen aan een warme motor, gemorste benzine kan ontbranden als het hits hete motoronderdelen. Om dit te vermijden, zorg ervoor dat u werkt met een volle tank voordat u uw tuin werk beginnen. Als het nodig is om bij te tanken terwijl u werkt wordt, zet de trimmer naar beneden en ga naar een ander project aan de trimmer tijd te geven om volledig af te koelen.

Veel trimmers zijn compact van formaat, en zou gemakkelijk passen in een bergkast of pantry. Omdat de meeste trimmers werken met brandstof, is het belangrijk om ze niet op te slaan in gesloten ruimtes. Een elektrische trimmer kunnen veilig binnenshuis worden opgeslagen in een kast, maar als de trimmer gebruikt gas, moet worden buiten in een goed geventileerde ruimte opgeslagen.

Tenzij uw trimmer model is verwisselbaar (en zeer weinig zijn) moet je niet proberen om de string met een mes te vervangen. String trimmers zijn speciaal gemaakt om te gebruiken met een lijn, en het toevoegen van een mes is niet alleen gevaarlijk, het zal ertoe leiden dat de trimmer niet goed werken.

Snaar omvattende trimmer niet gebruiken dikke struiken of kwast gesneden. Aangezien de lijn is gemaakt van nylon, zal het niet dik genoeg om door deze te snijden zijn. Ook nooit naar achteren of opzij terwijl u werkt te lopen. Houd een duidelijke lijn van het zicht op wat je mee bezig zijn.