6 oorzaken van het venster afdichting falen

1. Leeftijd

2. Elementen

3. Mold

4. Temperatuur

5. Movement

6. Onderhoud

Met een effectieve afdichting ramen nodig om het ontsnappen van warmte van uw huis en het optreden van tocht te verminderen. Het begrijpen van de oorzaak is de eerste stap om te weten hoe dit te corrigeren om uw ramen goed gesloten te houden.

Er zijn niet veel soorten venster zegel die komen met een levenslange garantie, en dit zal vooral het geval zijn als het gaat om oudere Windows. U bent waarschijnlijk te vinden dat de oudere de wijze van bescherming tegen weersinvloeden, hoe groter de kans is om te mislukken. Door bijwerking van de tochtstrips op uw ramen als en wanneer het nodig is, kunt u ervoor zorgen dat het blijft om effectief te werken.

Hoewel raam afdichtingen zijn ontworpen om te weerstaan, ongeacht de elementen kunnen gooien naar hen, er is een grens aan wat ze kunnen nemen! Bijvoorbeeld, wanneer bepaalde soorten zeehonden worden overspoeld met een groot volume van de regen op een regelmatige basis, kan het water sijpelen achter het en veroorzaken om te tillen. Dit kan het niet nog erger als de afdichting niet gelijk met het kozijn zal zijn en zal water en koude lucht door te laten. Waar water in contact komt met de metalen delen van sommige soorten tochtstrips komt, kan roest tot gevolg dat uiteindelijk corrosie zal veroorzaken als het niet zodra het wordt opgemerkt wordt verholpen.

Als je raam regelmatig lijdt condensatie die niet weg wordt afgeveegd, kan het venster afdichting vaak worden beïnvloed door schimmel. Dit kan de effectiviteit van de afdichting vernietigen, vooral wanneer het is gemaakt van materialen zoals rubber. Als u alle schimmels of verkleuring opmerkt, zorgen ervoor dat u het onmiddellijk schoonmaken met een alcohol-reiniger om de sporen te doden, of met azijn als je wilt naar een meer natuurlijke schoonmaakmiddelen stof te gebruiken.

De nabijheid van raamdichtingen aan de buitengevel van huis betekent dat het kan worden onderworpen aan extreme temperaturen. Evenals langdurige blootstelling aan extreme hitte of kou, plotselinge veranderingen in de temperatuur kan leiden tot een aantal soorten venster zegel te kraken krimpen of verzakken, die het weer bescherming minder effectief zal maken als het dit niet volledig teniet.

Als het venster zegel niet correct is geplaatst of is geworden verdreven na verloop van tijd, zal het niet goed werken als een weatherization methode als het weer strippen moet op een bepaalde plaats te worden gemonteerd, afhankelijk van de gebruikte variëteit en het type venster. Alle correcte gereedschap en bevestigingsmiddelen worden gebruikt om alle weer strippen passen en vervangingen worden gemaakt wanneer het nodig is.

De instructies die bij de meeste soorten weer strippen zal vaak aangeven wat er moet gebeuren om het te handhaven en te houden op zijn best nodig heeft. Hoewel dit meestal betekenen niets meer dan vegen het te droog en schoon kan ook aangeven name schoonmaakmiddelen die kunnen worden gebruikt. Zorg ervoor dat u het werk dat nodig is om de strippen in lijn met het materiaal waarvan het is gemaakt van behouden te ondernemen.