6 beste toepassingen voor pebble tegels

1. Kitchen Splash Back

2. Mozaïeken

4. Wandtegels

5. Borders

6. doucheruimte

Pebble tegels zien er geweldig uit en werken heel goed in verschillende kamers. Kiezelsteen tegels kunnen worden gebruikt in een aantal verschillende manieren, afhankelijk van de afgewerkte look die u probeert te bereiken.

Pebble tegels goed werken in een moderne of meer traditionele kamers. De schoonheid van het gebruik kiezelsteen tegels is dat ze alle natuurlijke en uniek. Niemand anders zal dezelfde tegels in hun huis als je, omdat er geen twee identiek zijn.

Kiezelsteen tegels zijn vrij klein en dit maakt ze ideaal voor gebruik als een keuken terugspatten. Deze zijn zeer eenvoudig te gebruiken en zijn ontworpen door het verlaten van de ruimte voor de kiezel tegels rond de wasbak. In plaats van het water spatten op de achtergrond of op de muur, zal het steentje tegels het water op te vangen en te voorkomen dat het veroorzaken van schade.

Pebble tegels zijn zeer sterk en duurzaam. Dit betekent dat zij niet lijden als gevolg van het water. Zij zijn ook grote schoon te maken, waardoor het gemakkelijk weg te vegen vet, vuil en vet.

Deze keuken splash rug kunnen worden gemaakt in een verscheidenheid van verschillende ontwerpen. Kleinere keien kan worden gebruikt om mozaïek ontwerpen die zeer aantrekkelijk zijn te creëren. Grout moet worden gebruikt tussen elk van de kiezelsteen tegels om ze vast te zetten en zorgen voor extra bescherming.

Mozaïek ontwerpen kunnen worden gemaakt met behulp van zeer kleine steentjes. Dit is een vrij moeilijke werkwijze voor het gebruik kiezelsteen tegels, maar het is zeer goed. Als je een artistieke flair, zult u in staat om uit te vinden dat je eenvoudig je eigen mozaïek ontwerp kan maken en deze een werkelijkheid met behulp van kleine steentjes.

Pebble mozaïeken kunnen groot of klein zijn en zijn ideaal voor vloeren en wanden. Je zult in staat om veel mozaïek ontwerpen kunt vinden in pebble tegel boeken of op het internet.

3. Flooring

Pebble tegels kan een grote vloerbedekking te maken, omdat ze zijn zeer duurzaam. Echter, ze zijn koud om op te lopen en zijn niet de comfortabelste van vloeren opties, hetzij. Deze zijn het best geschikt om te gebruiken in de buitenlucht gebieden, zoals patio’s en paden. Ze zijn niet echt geschikt voor gebruik binnenshuis. Vloeren ontwerpen kunnen ook worden gemaakt met behulp van mozaïek ontwerpen.

Als je genoeg steentjes, zult u in staat om ze te gebruiken om een ​​hele muur te dekken. Ze kunnen worden gemengd met keramische tegels interest en meer functies aan een muur. Mozaïek kiezel tegels zijn ook ideaal voor gebruik op vloeren.

Pebble tegels kunnen worden gebruikt als een geweldige manier om functies toe te voegen aan een muur in de borders. Grenzen kunnen worden gemaakt van kiezel tegels en gebruikt om de rand van een wand of een vloer.

Pebble tegels zijn ideaal voor gebruik in doucheruimtes en kasten. Deze zijn waterdicht en zeer populaire ontwerpen voor de muren van douchecabines. Een mozaïek ontwerp kan maken ze eruit zien als een klassieke Romeinse design.