5 tools die nodig zijn voor een aangepaste auto paint job

1. verfspuit

2. Paint Spray Booth

3. Protective Gear

4. Shield

5. Stencils

Een aangepaste autolak ontwerp kan u voorzien van een groot deel van de tevredenheid, evenals een unieke verfbeurt. Echter, het uitvoeren van de taak correct zal betekenen dat je moet alle nodige instrumenten bijeen te brengen. Zonder de juiste tools, kan een paint job kijken smakeloos en onprofessioneel.

Om ervoor te zorgen dat er een aangepaste auto paint job correct wordt toegepast, is het essentieel dat een verfspuit wordt verkregen en correct gebruikt. Als je terughoudend om een ​​aan te schaffen zijn, vindt u het mogelijk om te huren van een hulpmiddel verhuurbedrijf. Dit geeft je een aanzienlijke hoeveelheid controle over waar de verf wordt aangebracht en is vooral nuttig als u het maken van een ongebruikelijk ontwerp te geven.

Een aangepaste autolak project kan resulteren in een nieuw ontworpen auto, evenals veel rommel. Dit probleem kan worden beperkt door gebruikmaking van een spray spuitcabine. Dit zal moeten groot genoeg zijn om de auto te passen en geven je de ruimte om te bewegen rond de auto als je het werk te zijn, de auto kan worden gereinigd en voorbereid voordat het naar de stand wordt gebracht. Een spuitcabine wordt de verf die wordt gebruikt, zodat het geen invloed op de omgeving en voorkomen dat deeltjes verontreinigen de stippellijn die de verf bevatten. Hoge spec versies hebben ook het extra voordeel van de mogelijkheid om verf automatisch spuiten van strategisch geplaatste nozzles. Anderen kunnen worden geprogrammeerd om de geverfd drogen nadat deze is voltooid.

Naast de chemicaliën die worden gebruikt om verf te produceren, moet je ook bewust zijn van de fijne deeltjes van de verf die in de lucht en hoe je jezelf te beschermen tegen hen kan blijven. Een fatsoenlijke gezichtsmasker is essentieel als een papier of doek een nutteloos als het nat van je adem wordt. Gebruik nauwsluitende overalls om te voorkomen dat een van uw kleding in contact komen met de auto en het werk dat u hebt gedaan op je aangepaste auto paint job te storen. Beschermende handschoenen kan worden gedragen om een ​​gemakkelijk schoon te maken te helpen.

Met aangepaste autolak baan, zal er een aantal onderdelen van de auto die de toepassing van verf vereist, die bijgevolg moet gedurende het gehele proces te beschermen. Met behulp van dik plakband en papier moet voldoende zijn om de secties die bescherming nodig hebben, zoals het glas, bumpers, grill, banden te dekken en trim zijn. Om deze procedure zorgvuldig wordt doorgeleid, tape waarmee het nauwkeurig vastgestelde langs aangrenzende randen papier, zodat verf niet drijven naar gebieden waar het niet gewenst is.

Door specifieke ontwerpen zal het gebruik van sjablonen ervoor moet zorgen dat het patroon nauwkeurig en de lijnen schoon. De beste soort stencil is er een die is gemaakt van een materiaal dat licht lijm; dit zal stellen om stevig op het oppervlak gevederde randen voorkomen tijdens het aanbrengen van verf. Het zal ook mogelijk het sjabloon gemakkelijk worden verwijderd.