5 tips voor het snijden van gehard glas

gloeien

Veiligheidsspullen

snijdend

Breaking the Glass

afwerking

Snijden gehard glas is niet iets terloops proberen thuis. Het kan worden gedaan, maar het kost tijd en geduld de taak naar behoren uit te voeren. Het is ook een lang proces dat gaat laten het glas koel voor verscheidene uren. Het alternatief is het laten doen door professionals die gespecialiseerde lasersnijmachines gebruiken hoewel dit kan duur zijn. Het niet laten het glas koele gewoon ervoor zorgen dat het glas te breken. Wees ervan bewust dat je nodig hebt om het temperen van uw glas om het snijden te verwijderen.

Misschien het belangrijkste onderdeel van het proces van het snijden gehard glas uitgloeien. Dit is wanneer het glas tot een hoge temperatuur wordt verhit en daarna afgekoeld. Je moet er zeker van zijn dat uw vaartuig oven is ingesteld op een voldoende hoge temperatuur, het moet 900 graden Fahrenheit om het glas goed te verwarmen. Zodra het deze temperatuur heeft bereikt, moet u het glas te verwijderen en laat het afkoelen voor een volledige 8 uur.

Dit is waar het geduld komt, als je niet zo lang wachten, dan zal de annealing proces niet compleet zijn en wanneer u probeert het snijden van gehard glas, het is gewoon naar verbrijzelen. Wat gloeien doet is het verwijderen van de tempering van het glas, zodat u om te snijden.

Bij het werken met glas van elk type je nodig hebt om er zeker van u de juiste veiligheidsuitrusting te dragen. Je moet altijd een veiligheidsbril, en bij het snijden van gehard glas moet u ook goede dikke handschoenen, want soms word je het hanteren van hete glas.

Als je dat doet snijden het glas, moet u alleen gebruik maken van matige druk met de glassnijder. Je moet gaan in een lange, vloeiende beweging bij het snijden van gehard glas en nooit zonder uw glassnijder over het glas meer dan eens waar je wilt om het te snijden.

Om een ​​vlottere cut te bereiken, druppelen de glassnijder in kerosine voordat u hem gebruikt. Zodra het temperen is verwijderd, snijden gehard glas is gelijk snijden andere soorten glas.

De eenvoudigste manier om een ​​goede breuk met het glas te bereiken is om een ​​klein stukje van de plug in het kader van de lijn die je hebt gemaakt te zetten. De plug mag niet meer dan ¼ inch dik zijn. Vandaar, gewoon druk uitoefenen op de glasplaat aan weerszijden van de lijn en het glas netjes breken.

De druk moet constant worden toegepast. Niet zomaar naar beneden duwen hard of je een gladde, schone breuk in het glas niet te bereiken.

Na het snijden het glas, moet je nog steeds de zeer scherpe rand die je hebt gemaakt te elimineren. Gebruik een slijpsteen voor deze in plaats van een bestand als een slijpsteen zal betere resultaten op glas te bereiken. Gewoon wrijf het langs de randen te verzachten en een beetje rond hen. Dat maakt het glas veel gemakkelijker en veiliger te hanteren, maar heeft ook tot gevolg dat het glas sterker die nu niet meer is gehard belangrijk zijn.