5 tips om een ​​lekkende wc repareren

Houd altijd twee items op Hand

Niet te strak Connection Fittings

Gebruik Kleuring van het voedsel te vinden de Leak

Haal meer uit het leven van een oudere Toilet

Met Flens steunt op Gerotte Flooring

Een lekkende wc kan bron van frustratie en kan ertoe leiden dat uw maandelijkse waterrekening veel meer dan het zou moeten zijn. Daarom, als u lekken in uw wc opmerkt, moet u ze onmiddellijk te repareren. Soms kan een lekkende wc zelfs leiden tot beschadiging van de vloer in de badkamer. Het repareren van een lekkende toilet is niet al te moeilijk, en deze korte lijst van handige tips zal maken inpluggen lekken in uw wc veel gemakkelijker.

Een van de meest voorkomende oorzaken een lekkende toilet is een watertoevoerleiding die niet strak en goed afgesloten. Hoewel u kan nodig zijn om een ​​inham water lijn van tijd tot tijd te vervangen, zullen er vele momenten waarop je het lek met een verstelbare moersleutel en een aantal loodgieters teflon tape kan repareren. Dus zorg ervoor dat u een broodje van teflon tape in uw gereedschapskist en een kleine verstelbare moersleutel. Dit zijn de enige tools die u nodig hebt om een ​​lekkende watertoevoerslang in de meeste gevallen op te lossen.

Bij het werken met sanitair, we allemaal geneigd te denken dat een strakkere afdichting altijd een betere afdichting. Er zijn echter vele malen wanneer dit gewoon niet het geval. Bijvoorbeeld, bij het installeren of repareren van een watertoevoerslang aan uw toilet, moet je heel voorzichtig zijn niet te vast Wartelmoer fitting zijn. Dit geldt ook als u een nieuwe flush klep of flapper assemblage te installeren op de bodem van uw toilet tank. Wanneer u deze soorten fittingen aan te sluiten, draai ze met de hand strak, en vervolgens gebruikt een sleutel om te zetten een extra een vierde of een kwart slechts draai. De teflon tape of loodgieter stopverf voor de verbinding wat verschaft de verbinding, niet een grote hoeveelheid koppel op de moer of fitting.

Als u vermoedt dat een slechte wax ring aan de basis van het toilet is de bron van een lek, kunt u gemakkelijk dit bevestigen met behulp van enkele kleurstof. Hoewel u kunt kopen dure commerciële sterft om te controleren op lekken in uw toilet, kleurstof werkt net zo goed. Om te controleren of er een wax ring lek, giet er een paar druppels kleurstof in de kom en spoel het toilet. Als je een paar minuten later zie de kleurstof op de vloer, dit is bijna een zeker teken van een verkeerde wax ring.

Als u een oude wc-pot, is het waarschijnlijk een tweedelige design. Wanneer de kom en de tank zijn verbonden door twee bouten. Als de oude wc lekt aan de basis van de tank, kunt u voorkomen dat het kopen van een gloednieuwe wc door simpelweg het installeren van nieuwe rubber ringen op de bouten waarmee de kom vast aan de tank.

Als u nodig hebt om de wax ring voor uw WC te veranderen, altijd inspecteren de vloer rondom het toilet flens. Bij het eerste teken van waterschade of vloer rot, installeer flens steunen onder de flens. Dit zijn gewoon metalen platen die schuiven onder de flens en hulp te bieden meer bescherming voor uw vloer. Dit zal u helpen voorkomen dat te rippen uit de grond als gevolg van waterschade van het toilet.