hechten bevestigingen op gipsplaat

Stap 1 – Zoek Your Wall Studs

Stap 2 – Zoek en Markeer uw Anchor Spot

Stap 3 – Boor Uw Fixing Hole

Stap 4 – Het beveiligen van Uw Vaststelling aan uw muur

Gipsplaat bevestigingen misschien niet een term die bekend voorkomen. Maar als je van plan bent om zware dingen te hechten aan een gipsplaat muur moet u weten hoe te kiezen en gebruik maken van deze ankers die werken. Hoewel u enkele uitbreiding van een gipsplaat stekker die je normaal gesproken zou verwachten om te werken als een anker zal het mislukken zou kunnen krijgen. Veilig anker niet alleen moet uitbreiden, als plug zou kunnen doen, moet uitbreiden achter het binnenoppervlak van gipsplaat houden. Er zijn ankers, aangeduid als bevestigingen, die zijn ontworpen om uitbreiding achter het binnenoppervlak van gipsplaat waar het veilig zal houden. Je moet weten hoe te identificeren en te gebruiken deze bevestigingen als je consumptieaardappelen gaat om zware dingen te verankeren zoals spiegels aan uw muren;. Wat je nodig hebt

Bevestigingen werkt alleen in het deel van een gipsplaat blad waar er geen muur stud achter de plaat. Een gipsplaten bevestiging hangt af van de uitbreiding naar je spiegel te verankeren. Zelfs als je een gat in je nagel, dat groot genoeg is om uw bevestiging tegemoet te boren, zou de vaststelling niet in staat om uit te breiden en dus zou niet in slagen een zware spiegel voor te houden. Voordat u een gat te boren voor de bevestiging, voordat u de bevestiging te rijden via uw gipsplaat, gebruik dan een stud finder om muur studs te lokaliseren. Markeer deze stud locaties met een klein stukje plakband je later in staat zijn om te verwijderen.

Voordat het verankeren van uw bevestiging aan de muur, markeren de plek waar je je spiegel zult willen hangen. Als u van gedachten verandert over waar u het wilt hangen, of als je een fout in de markering te maken, zult u niet in staat zijn om de vaststelling later verplaatsen zonder het maken van een gat in de muur die je zult moeten patchen en herschilderen. Meet zorgvuldig waar u uw bevestiging wilt. Als u meer dan een decoratieve spiegel of schilderij willen in een samenwerkingsverband, bijvoorbeeld, zult u waarschijnlijk nodig om een ​​waterpas gebruiken. Leg een klein stukje plakband op de muur waar je wilt dat uw bevestigingsgat geboord. Gebruik een potlood om de exacte punt op de band te markeren.

De bevestiging met een platte tip zal een pre-gat nodig hebben voor de bevestiging aan te passen in. U kunt meestal niet rijden een van deze flat-tip bevestigingen in een gipsplaten muur zonder een gat te groot zal zijn voor de bevestiging aan stevig verankerd te worden. Boor een gat groot genoeg om uw bevestiging te voegen.

Plaats de vaststelling in het geboorde gat. Gebruik een Phillips schroevendraaier of een boormachine met variabele snelheid en een schroevendraaier bit, om te beginnen met het uitbreiden van de bevestiging. Als u gebruik maken van een boor draai de bit langzaam rechtsom totdat u voelt dat scherpen. Dit zal betekenen van de vaststelling is zo ver mogelijk kan en zal je spiegel stevig vasthouden uitgebreid. U kunt dan terug de schroef ver genoeg om je spiegel hangen op.