een gids voor het kiezen van de juiste brad nagels voor uw project

Nagel grootte en lengte

Verzinkt Brad Nagels v Ordinary Brad Nails

Stainless Steel Brad Nails

Aluminium Brad Nagels

Koper Brad Nagels

Brad nagels hebben kleine schacht diameter en kleine koppen die ze nuttig voor lichte afwerking houtwerk te maken. Dit kleine formaat nagels zijn minder geneigd om foto spoor lijstwerk, sierlijsten en soortgelijke bouwmaterialen splitsen. Brad nagels kan worden geïnstalleerd met behulp van een hamer of via een pneumatische pistool.

Net als de meeste vormen van nagels, brad nagels zijn er in verschillende lengtes en maten, dus het is belangrijk dat u kiest voor de juiste nagels voor uw project. Vergeet niet dat de verkeerde maat van de nagels sterke steun niet zal bieden aan uw houtwerk. Om u te helpen kiezen van de juiste brad nagels, hier zijn enkele tips en handleidingen voor u.

Het kiezen van de juiste nagel maat voor uw project is zeer cruciaal. De grootte van de spijker nagel is recht evenredig met de lengte – meer nagels grotere schachten. Bij het kiezen brad nagels, ervoor zorgen dat de lengte van de nagels ten minste driemaal de dikte van het materiaal dat er doorgeschakeld nagel. Als u een ½ inch molding, moet u brad nagels die minstens 1 ½ cm in lengte zijn te krijgen. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw brad nagels van de materialen bij elkaar veilig kunnen houden.

Brad nagels zijn gemaakt van verschillende materialen zoals roestvrij staal, aluminium, koper en gegalvaniseerde materialen. Deze verschillende soorten materialen verschillen qua duurzaamheid en sterkte. Brad nagels die zijn gemaakt van gegalvaniseerde materialen zijn enkele van de meest duurzame vormen van nagels en ze minder waarschijnlijk nog corroderen bij blootstelling aan ongunstige omstandigheden. Als het gebied waar u wilt de brad nagels te gebruiken, worden blootgesteld aan wisselende klimaat en de omstandigheden, moet je investeren in de nagels die die zijn gemaakt van gegalvaniseerde materialen. Ja, nagels die zijn gemaakt van verzinkte materialen vaak duurder dan andere vormen van brad nagels te zijn, maar als je wilt dat uw houtwerk om te verblijven in tack op in goede conditie langer, kan je net zo goed te investeren in gegalvaniseerde nagels.

Roestvrij staal brad nagels zijn geschikt voor leisteen en tegel materialen. Als u wilt uw tegel aanrecht nagel, moet u uw nagel pistool geladen met roestvrij staal brad nagels in plaats van gewone nagels. De meeste soorten tegels uit elkaar kunnen verdelen wanneer het wordt blootgesteld aan spanning, zodat zo veel mogelijk, geen gebruik maken van een hamer om de nagels rijden door. Als je een hamer in plaats moet gebruik maken van een schiethamer, gebruik maken van een tack hamer en zorg ervoor dat u niet de nagels te buigen in plaats als je het rijden door de tegels.

Als het gaat om het bevestigen van dunne metalen en gevelbeplating, uw beste keuze is de aluminium brad nagel. Aluminium brad nagels zijn goed in piercing oppervlakken en zijn ze minder geneigd om te buigen in de plaats.

Koperen merk nagels zijn ontworpen voor houten oppervlakken, rangeersporen en lijstwerk. Hoewel dergelijke nagel is niet zo sterk en duurzaam als andere soorten nagels is betaalbaar en makkelijk te vinden.