Auto Club slot: effectief of hype?

Over de Club Lock System

Keuze van het voertuig

Het parkeren van uw voertuig

Het verlaten van Keys in uw auto

Bent u benieuwd of een auto-lock Club is echt effectief als een anti-diefstal, dan wel of het is gewoon hype? Dit artikel zal u voorzien van feiten en informatie over deze vorm van auto-diefstal bescherming, zodat u een weloverwogen beslissing om al dan niet een dergelijk apparaat voldoet aan uw behoeften kunnen maken.

The Club slot, of bar, hoewel niet een perfecte auto diefstal, is minder duur en een goede preventieve maatregel voor de bescherming van uw voertuig als u zich zorgen over uw auto wordt gestolen zijn. Er zijn duurdere systemen, maar als u op zoek bent naar een die niet zal breken de bank, dan is de club zou een goede keuze zijn,. The Club is een “bar lock ‘apparaat. De twee versterkte stalen balken rond je stuurwiel en de stuurkolom. Een professionele dief zou de middelen om een ​​Club sluis snel te ontmantelen, maar dit apparaat zal waarschijnlijk afschrikken de minder ervaren dief van het nemen van uw voertuig. De enige manier om de club te openen is met een sleutel, een sleutel die moet worden in uw bezit;. In werkelijkheid is er geen diefstal apparaat dat een professionele dief zal afschrikken, omdat dit soort criminele heeft de tools, apparatuur en het vermogen om stelen zowat elke auto in 60 seconden of minder. Toch zijn er afschrikmiddelen aan het hebben van uw auto gestolen door de minder-dan-professionele autodief. De auto Club slot is een van die afschrikmiddelen. Maar voordat je dit type slot te kopen, zijn er dingen die je kunt overwegen om als alternatief voor anti-diefstal bescherming. Ze zijn als volgt

Uw keuze van voertuigen kunnen een verschil eigenlijk maken over de vraag of niet het is waarschijnlijk een doelwit voor een autodief worden. De meesten van ons denken dat het is de dure, flitsende auto’s die meer kans om het doel van een autodief zijn. Maar in werkelijkheid, de voertuigen het vaakst gestolen zijn de goed vond sedans die in het midden-en kleinbedrijf range. Deze voertuigen zijn minder waarschijnlijk worden verdacht van diefstal dan een flitsende sportwagen. Verder onderdelen voor een goedkope ARE is eenvoudiger voor de dief te verkopen.

Het parkeren van uw auto in een goed verlichte omgeving en een die niet is geïsoleerd zal de kansen verminderen van het wordt gestolen. Indien mogelijk, een inspanning leveren om uw auto parkeren, waar het zichtbaar is voor u en voor anderen. Als u een garage, gebruiken om uw auto te parkeren in. Een auto die uit het zicht en meer moeilijk te krijgen in, zal minder waarschijnlijk worden gestolen dan een vergadering in een oprit of een lege parkeerplaats te zijn.

In deze dag en de leeftijd, het maakt niet uit waar je woont, het verlaten van uw sleutels in uw auto is een open uitnodiging voor een autodief om uw auto te nemen. De verstandigste keuze zal zijn om ooit te voorkomen dat het verlaten van uw sleutels in uw auto. Bovenal moeten zij nooit worden achtergelaten in de auto, terwijl de motor van de auto loopt.