astroturfing 101: hoe het kunstgras te verwijderen

Stap 1 – Beheersbaar Pieces

Stap 2 – Verwijder de Pieces

Stap 3 – Het verwijderen van Adhesive

Astroturfing is het proces van het installeren van kunstgras voor u het dek, patio of andere verharde oppervlak. Het punt van astroturfing is om een ​​gesimuleerde gazon te creëren, zonder al van de instandhouding en het onderhoud dat een normale grasmaaier heeft gekoppeld. Astroturfing heeft zijn gebreken, als het materiaal sterk kan raken versleten, gescheurd en bevlekt. U kunt de astro grasmat te verwijderen, en vervang deze daarna met nieuw materiaal of laat het helemaal uit. het materiaal dat u gebruikt te verwijderen tijdens uw astroturfing inspanningen kost tijd en het juiste gereedschap voor de job. Het volgende artikel zal u laten zien hoe u de astro grasmat te verwijderen.

Wanneer je deelneemt aan astroturfing, je over het algemeen gebruik maken van hele vellen astro turf om het project af te maken. Installatie kunstgras op deze manier ontstaat een naadloos oppervlak, wat belangrijk is voor een goede astroturfing project. Dit maakt het echter moeilijker te verwijderen. Met het oog op de verwijdering proces gemakkelijker te maken, moet u een toegangspunt wilt maken voor u om grip op. Gebruik het mes om de astro grasmat te snijden in de buurt van een rand. Snijden door het gras langs de gehele lengte. Dwarsverbanden segmenten in het kunstgras, zodat elk stuk een vierkant die kan worden verwijderd en vervolgens gemakkelijk verwijderd.

Nu dat je met succes snijd de astro grasmat in kleinere stukken, kunt u ze verwijderen. Dit kan gemakkelijk zijn, maar het kan ook blijken nogal moeilijk. Kies een sectie om te proberen te verwijderen. Gewoon trek op het op één van de randen die niet is vastgelijmd. Als het hele stuk wordt nageleefd, verwijder zoveel mogelijk van de astro grasmat mogelijk. Leg de verwijderde stukken in een vuilniszak voor verwijdering. Indien delen van kunstgras zijn koppig vast, giet er kokend water over de lijm. Dit kan het kleefmiddel voldoende los om verwijdering van het stuk vergemakkelijken. Gebruik het plamuurmes te helpen schraap de vloer als je trek aan het stuk. De combinatie van beide activiteiten kan zeer effectief bij het verwijderen zijn. Ga zo verder, totdat alle stukken zijn verwijderd.

Nadat u zich heeft getrokken alle kunstgras, zult u worden gelaten met lelijke gebieden van gedroogde gelijmde of andere soorten lijm. Als u probeert om nieuwe kunstgras installeert, zal het niet plat. Als u van plan bent om de vloer te verlaten kaal, dan is de lijm een ​​doorn in het oog zijn. Het bindmiddel dat op de vloer blijft kan worden verwijderd door reconstitutie van het. Doe dit door het verwarmen van de lijm met een warmte-pistool. Zachtjes op te warmen de lijm, totdat het zacht wordt, en vervolgens schraap het uit de vloer met behulp van een troffel. Elke lijm die nog kunnen worden verwijderd met een lijm remover.