adirondackstoel bouw: met behulp van hars vs. het gebruik van hout

Resin Adirondack Chair

Houten Adirondack Chair

Wilt u een Adirondack stoel te maken, dan kunt u niet zeker weet of het niet beter zou zijn om hars of hout te gebruiken, voor de constructie. Dit is geen eenvoudige beslissing, als wat u gebruikt om uw Adirondack stoel kan het uiterlijk effect te creëren, en zal ook invloed op hoe goed de stoel blijkt, afhankelijk van uw capaciteiten. Het maken van dit soort stoelen is niet gemakkelijk, ongeacht welk materiaal je ze te maken uit, dus je kan meer worden beïnvloed door andere overwegingen, zoals het uiterlijk, kosten en eisen vaardigheidsniveau.

De hars Adirondack stoel is een relatief nieuwe uitvinding. Dit materiaal is ontworpen om te studeren en compromisloos, en dit past goed bij de vaste, onbuigzame traditie van de Adirondack stoel. Het gebruik van hars om dit soort stoelen te maken is een goed idee als u van plan bent om ze te gebruiken als buiten stukken, omdat de hars meer weerbestendige en vlekbestendig zijn dan de traditionele houten vormen zal zijn. Ze moeten ook veel minder zorg dan houten meubilair, zoals u hoeft niet te vernis of Refinish hen elk jaar. Aan de andere kant, hars meubilair kan niet worden weggelaten op warme dagen voor zeer lang, want dit kan leiden tot het materiaal te smelten. Het kan ook erg heet worden, dat is niet een goede zaak in een stoel. Daarnaast hars niet een traditioneel materiaal voor Adirondack meubels, en het kan moeilijk zijn om de eigen gesponnen effect van Adirondack produceren in een plastic stoel. Terwijl de aankoop van kant en klare hars meubilair kan duur zijn, om samen de kit om uw eigen hars stoel te bouwen zou kunnen blijken zeer kostbaar te zijn.

Er is een reden waarom hout en Adirondack meubilair gaan samen zo goed. Deze stoelen werden voor het eerst gesneden uit hout rond de Adirondack bergen, en dus dit materiaal grijpt terug naar het allereerste begin van deze mode in meubilair. Wanneer u een houten Adirondack stoel te maken, weet je dat je volgt een traditie die is goed gevestigd, en dat uw meubels zal kijken zeer aantrekkelijk. Hout is ook goedkoper te verkrijgen dan met hars maken kits, en veel minder intimiderend voor de amateur.

Bij het gebruik van hout, laat je de meubels kijken zoals het bedoeld was. Er zijn echter nog steeds problemen met het gebruik van hout voor het maken van de Adirondack stoel. Bijvoorbeeld, hout is meer kwetsbaar voor de weer dan hars, wat betekent dat je moet een jaarlijkse-care nemen regime vast te stellen. Dit kan hard werken, en zal ook een hoop vrije tijd. Hout kan ook last hebben van andere problemen die zich niet in kunststoffen zoals insectenplaag of schimmel. Dit kan een stoel, die zeer teleurstellend kan zijn nadat u zorg en aandacht zijn rijkelijk op het te vernietigen. Houten meubilair kan ook heel zwaar, dat is een overweging als je zal het verplaatsen van de stoel over regelmatig zijn.