9 stappen om een ​​venster scherm te vervangen

Stap 1 – Winkelen

Stap 2 – Verwijdering van Piping

Stap 3 – Afstoffen

Stap 4 – Trek Tabs

Stap 5 – Plaatsing

Stap 6 – Montage

Stap 7 – Instellen

Stap 8 – Afwerking

Stap 9 – Trimmen

Als het venster schermen in uw huis zijn gescheurd, vuil of ontbreekt, moet je het scherm venster te vervangen.

Schermen worden gemakkelijk gebroken wanneer de deuren en ramen in gebruik zijn en ze zijn blootgesteld aan de elementen. Katten en honden kunnen ze gemakkelijk beschadigen met klauwen en spelletjes voor kinderen vaak resulteren in iets beschadigd raakt. Schermen kunnen gewoon oud en versleten. Hoe het ook zij, de schermen zijn dingen die vaak moeten worden vervangen.

Er zijn vele leveranciers van het scherm materialen, en het is de moeite waard wat onderzoek voordat je precies welke geschikt zijn voor u beslist. Ga er niet vanuit dat je schermen die hetzelfde zijn als degene die je eerder had, zijn er veel verschillende soorten op de markt te krijgen. De meeste retailers zullen meer dan blij om de relatieve voordelen van de verschillende soorten schermen te tonen, en je moet weten dat je in een positie om een ​​weloverwogen keuze te maken over wat het beste werkt voor jou.

Niet alleen oude of kapotte raam schermen zien er slecht uit, kunnen ze voorkomen dat u het openen van ramen in de frisse lucht in uw huis. Als uw raam schermen zijn beschadigd of oud, zult u zeker willen denken over ze te vervangen, en sinds die vaak een uitdaging kan zijn, hier zijn 10 stappen voor u te volgen om dat voor elkaar te krijgen.

Schaf alle dingen die je nodig hebt. Kies het scherm dat is van een goede kwaliteit, zodat je niet nodig om de schermen weer na slechts een korte tijd te vervangen. Bepaal wat uw voorkeuren zijn en krijg schermen die uw huis past. Plastic pull-tabs zal maken voor gemakkelijke verwijdering en vervanging van schermen in de toekomst.

Gebruik een priem of een schroevendraaier om piping van de sleuf waarin het scherm is bevestigd te verwijderen. Doe dit zorgvuldig en zorg ervoor dat de taak te voltooien door het volgen van deze helemaal rond.

Zorg ervoor dat de geul is vrij van stof en vuil met behulp van een kwast om het schoon te maken.

Installeer de treklippen. Deze moeten gaan in de geul. Ze moeten worden geplaatst tegenover de zijde van het frame metalen veren voorzien. Controleer of tabs zijn gericht naar de binnenzijde van het scherm.

Plaats de gesneden zeef boven het gebied dat wordt opnieuw gescreend.

Met behulp van een roller, gelijk aan het scherm in de gereinigde geul, ervoor te zorgen dat het niet wordt doorboord. Verwachten dat het scherm voorbij de geul 4 of 5 keer voordat het schuift op zijn plaats.

Zachtjes lag leidingen in de sleuf.

Gebruik de wals weer voorzichtig dwingen de leidingen in de sleuf. Dit zal typisch 2 of 3 pogingen.

Als het scherm nu past bij uw tevredenheid, trimmen overtollige gebruik van touw schaar geschikt voor de taak.

Geniet van uw nieuwe screens en controleren hun integriteit en nu weer. Door het volgen van deze 10 stappen moet u weinig moeite bij het verkrijgen van het werk goed gedaan hebben.