9 belangrijke tips voor het ontwerpen van de perfecte buitenkeuken

1. Begin met de Obvious

2. Locatie, locatie, locatie

3. Grootte It Up

4. winter, lente, zomer en herfst …

5. A Room with a View

6. Overweeg zorgvuldig Werkbladen

7. Zet een Deken op It

8. Vers, consistente kleuren en stijl

9. Grote droom

onderwerpen

Jillian Shea is een freelance schrijver en tuinieren goeroe gevestigd in Wallingford, CT. Haar specialiteiten zijn DIY, natuurlijk leven, en biologische teelt praktijken. Als je niet ziet haar naar buiten te graven in het vuil, zult u waarschijnlijk vinden haar grazen in de keuken. Lees verder…

Transformeren van een buitenruimte is geen sinecure, en het creëren van een buitenkeuken oase is niets te versmaden. Met zo veel factoren te overwegen, hebben we teruggebracht enkele van de benodigdheden voor het ontwerpen van een geweldige buitenkeuken.

Het stadium van planning houdt je uit opknoping in uw eigen achtertuin en het observeren van je omgeving. Dit lijkt misschien een eenvoudige stap, maar het is zo belangrijk om diverse wandelingen rond je ruimte en vraag jezelf een paar vragen

Kijk naar het gebied dat u overweegt voor uw buitenkeuken als u op zoek bent naar het voor de allereerste keer. Niet alleen zal je krijgen fris, kritisch inzicht in uw ruimte, maar ook zult u waarschijnlijk voelen geïnspireerd om iets nieuws en spannends doen. Evalueer de hoeveelheid zon die je krijgt. Kijk voor grote bomen voor schaduw mogelijk. Bedenk kleurenschema’s die zou werken met het huis en het omringende landschap.

Overweeg ook het hosten van een partij in de achtertuin om de doorstroming van het verkeer te observeren gast. Dit zal u helpen strategisch plaats eten en koken gebieden voor vlotte mobiliteit en een open sfeer.

Na het nemen van een kijkje in uw buitenruimte en merken eventuele beperkingen, nagaan hoe ver je wilt dat de keuken ruimte te zijn van het huis. Als u van plan op het hebben van een kookruimte in de buurt van een overdekte hal, moet je kijken naar overhead ventilatie voor de kachel. Als er een goede afstand tussen het huis en buitenkeuken, heb je meer flexibiliteit met spannende add-ons, zoals houtkachels en rokers. Echter, zult u minder flexibiliteit met kracht opties.

Probeer een goede balans van afstand staking van het huis voor het beste van beide werelden. Dit kan ook helpen te bepalen welke apparaten nodig zijn. Als u het gevoel dat uw outdoor keuken ruimte is dicht genoeg bij de indoor keuken, misschien kun je weerstaan ​​aankoop van een outdoor koelkast en wastafel, dus je elders kunt uitgeven. Dit zal kwesties zoals buizen voor sanitair minder een obstakel te maken, als goed.

Als u op zoek bent naar een grote groep gasten hosten, heb je een grotere werkruimte en een eetgedeelte willen. Als je de ruimte om te dienen als een outdoor familie gebied om te ontspannen en binding, dan heb je een intieme, gezellige ruimte waar de familie in de buurt kan voelen maar wilt. Als u een grote achtertuin, maar willen een gezellige sfeer, kunt u overwegen om een ​​kleiner kookhoek en een grote lounge en een speeltuin recht uit de keuken.

Het is belangrijk om hier op te merken dat, ongeacht de aard van de hosting die u op zoek bent om te bieden, altijd voldoende ruimte om gekookt voedsel te plaatsen naast de werkgebieden.

Denk na over wat je indoor keuken ontbreekt. Nu is het tijd om het onrecht van uw overdekte ruimte rechts en laat uw nieuwe investering een echt aangename plek om te zijn. Dit zal een grote rol spelen bij het bepalen van de grootte van uw omgeving.

Denk na over elk seizoen. Uw blootstelling aan de elementen is een van de grootste factoren te overwegen tijdens het ontwerpen. De intensiteit van uw seizoensgebonden veranderingen zullen invloed hebben op hoe u ervoor kiest om het gebied te steken, als je wilt om verwarming en koeling elementen te introduceren, evenals wat voor soort overhead structuur zou het best past bij uw nieuwe buitenkeuken.

Ook de elementen in wezen de levensduur van uw buitenruimte te bepalen. Als je in een bijzonder regenachtige gebied, zul je tuinmeubilair dat is stevig, gemakkelijk schoon te maken, en weerbestendig willen. Als je in een bijzonder warme plaats, wil je grote schaduw dekking, geopend luchtwegen voor wind door te blazen, en UV-beschermde werken oppervlakken.

Voor degenen die een bijzonder mooie tuin gebied, is het belangrijk om de structuur van uw buitenkeuken rond het uitzicht. Profiteer van het oriënteren van de keuken om te genieten in het nabijgelegen schoonheid, die uw gasten zullen verlaten onder de indruk toen ze naar de nieuw gebouwde omgeving te genieten.

Als je tuin beschikt niet over een natuurlijke weergave, overweeg dan om er zelf een door het planten van een geurige bestuiver tuin waar u en uw gasten kunnen genieten van het kijken naar kolibries, vlinders en andere natuurlijke wonderen.

Het is vrij standaard aan de stok met roestvrij staal voor outdoor keukenapparatuur en werkvlakken, want het is gemakkelijk te ontsmetten en erosie-vrij. Echter, als je niet van de stalen blik, andere opties zijn beschikbaar, maar het is belangrijk om poreuze ondergronden te voorkomen. Graniet of natuursteen kan werken, maar je moet op zoek naar blokken die UV-gestabiliseerd zijn. Ook kunnen deze natuurlijke rotsen sommige regelmatig onderhoud nodig hebben om werkbladen schoon en langdurige houden.

De integriteit van uw buitenkeuken vertrouwt werkelijk op uw stichting. Het maken van deze beslissing slim zal absoluut bepalen hoe netjes uw ruimte eruit ziet, maar ook hoe goed het werkt. Bijvoorbeeld, als je apparaten en meubels, zal uw vloer worden onderworpen aan de elementen, morsen, en ploetert. Het gebruik van hout of steen voor uw vloer zal moeilijk opruimen bedoel, tenzij je op de verschillende lagen van de kit te zetten. Putting goedkoop, eenvoudig te vervangen tapijten over de gebieden die in de splash zones is een goede manier om uw vloer schoon en beschermd te houden, niet te vergeten, het geeft je een kans om een ​​beetje flair toe te voegen aan de omgeving!

Het is belangrijk op te merken dat het creëren van een outdoor keuken betekent niet dat het tijd is om het wiel opnieuw uit te vinden. Als u een charmante bungalow en het creëren van een buitenkeuken met een grimmige moderne uitstraling, zal het niet zinvol. Wees consistent met welke stijl je huis al is er aan de hand.

Als je het gevoel alsof je thuis buitenkant ziet er saai, aarzel dan niet om te gooien in kleurrijke kussens en knalt van kleurrijke outdoor verf om uw buitenkeuken. Overweeg groeiende levendige wijnstokken op uw pergola of gooien in smatterings van heldere aardewerk met leuke jaarlijkse bloemen rond het eetgedeelte. Dit zal het gebied te houden altijd nieuw en fris gevoel.

Tuurlijk, is deze ruimte bedoeld om uw gezin buiten te brengen en te entertainen je vrienden, maar het is ook voor u. Ga wild!

De mogelijkheden voor het ontwerpen zijn eindeloos, maar niet overhaast in het doen van elk ding tegelijk. U kunt toestaan ​​dat het gebied om een ​​work-in-progress te zijn, het veranderen met de seizoenen en uw smaak. Je zult waarschijnlijk krijgt het gebied te gaan en iets nieuws dat u wilt toevoegen te ontdekken.