8 types van trim boards verklaard

1. Baseboard

2. Base Shoe

3. Crown, Plafond en Cornice Moulding

4. Darmen

5. Paneling

6. Stoel Rail

8. Picture Moulding

Trim platen zijn een decoratief element dat wordt toegevoegd aan het huis aan een pauze tussen de vloer, plafond, muren, deuren en ramen toe te voegen. Trim borden variëren in grootte, stijl en materiaal, alsmede waar ze zouden worden geplaatst. Trim boards kunnen worden langs de vloer of in de buurt van ramen en kan plat of versierd zijn. Trim boards en lijsten zijn relatief hetzelfde met de onderscheiding die alleen afkomstig is afhankelijk van waar de trim platen worden geplaatst. De volgende informatie helpt trim boards, de plaatsing en wat het betekent te verklaren.

Trim planken gebruikt voor plint toepassing kan zowel effen of versierd zijn. Het verbergt de kruising waar de muur en de vloer samenkomen. Het dient hoofdzakelijk als middel om dit gebied van schoner water en stofzuigers beschermen. Meest trimvlakken gebruikt als plint zijn onderaan breder en smaller naar boven.

Deze trim is kwart-round met aan beide zijden zijn flat, die een hoek van 90 graden vormen wanneer samen te stellen. Een basis schoen past tegen de plint en de vloer. De derde zijde is afgerond en wanneer je er naar kijkt vanaf de zijkant lijkt te kijken als een kwart cirkel. De basis schoen dekt elke afstand tussen de vloer en de plint.

Dit zijn allemaal namen voor hetzelfde type trimvlakken. Het doel, zoals de plint doet voor de vloer, bestrijkt het gebied waar het plafond en wand samenkomen. Kroonlijst is een uitgebreider type dat bestaat uit drie delen en kruisen het gebied schuin.

Het doel van de darmen is om een ​​grens rond een deur of raam dat de spleet tussen de wand en de stijl bedekt. De rand met uitzicht op de buitenkant is meestal plat, zodat horizontale bekleding gemakkelijk worden geïnstalleerd.

Niet veel mensen beschouwen lambrisering stuwing te zijn maar het werkelijk is en wordt gebruikt om een ​​deel of het geheel van een muurplaat. Het is veelzijdig genoeg dat het kan worden gemaakt van panelen, kraal board, frames, planken, triplex en de tong-en-groef. Lambrisering is een term die wordt gebruikt om panelen die niet de hele muur dekt te beschrijven.

Muren kosten veel geld om te bouwen en soms meer te repareren en dit is waar stuwing borden gebruikt als een stoel rail van pas komen. Deze bekleding is geïnstalleerd ongeveer 36 inch van de vloer en het doel ervan is om de muren te beschermen tegen stoelen ze te raken. Het andere doel is om als kleur breaker of stop voor behang of visueel breken de wand enigszins.

7. Cap Molding (aka Back Band)

Dit type van hout trim heeft randen die zijn rabbeted. Het doel ervan is om het te passen over lambrisering of platte behuizing.

Trimvlakken die fungeren als foto molding bovenranden vertonen die worden gebruikt voor haken afgerond. Dit vormstuk de buurt van de bovenkant van de wand en wordt gebruikt om kunstwerken hangen. Het neemt de plaats van het zetten van de nagels in de muur.